Minęły lata i lata zanim lordkruszwil pierwszy raz zalogował się do gry pokewalki, i co mogę powiedzieć teraz po "wielkim powrocie", konta skasowane, wpisy na forum powywalane. Nikt nie pamięta legendy, największego trolla pokewalk; ukradzione konta, pobanowane moje konta i innych. To wszystko byłem ja. I dobra może część osób uznało to za dziecinne, za psucie innym zabawy, za po prostu bycie nie miły. W każdym razie teraz ta gra to tylko pozostałość dawnych czasów. Fajnie powspominać itd ale to już nie to samo :c. Szkoda że wszyscy podostawali bana:
piotrek, misiek3000, theproject, totodile, maximusdecimus, charmandel. Jeśli to czytacie chłopaki, wiedzcie, że pamiętam. Przykro mi za to co się stało, wiem tak naprawdę dlaczego dostaliscie bany (przynajmniej część z was) i nie będe mówił tutaj nic o adminie itd bo uważam że to po prostu bez sensu i uważam że wina jest po wiadomo kogo stronie; szkoda mimo wszystko dobrych czasów itd, szkoda serio.
Ale cóż wszystko co dobre szybko się kończy, żegnam i już chyba nigdy nie wróce do starych dobrych pokewalk.
Aha i pokemonek, jeśli to czytasz bo widziałem że nie dostałeś bana z OG osób, pozdro dla cb też; bartka300 też bym pozdrowił ale zachowuje się ciągle dla mnie z buta :cc
No cóż, żegnajcie