zzz

Postprzez hetter12x » 4 maja 2021, o 13:01

zz
Ostatnio edytowano 27 lut 2025, o 18:50 przez hetter12x, łącznie edytowano 1 raz

hetter12x  

Postprzez jules1992 » 5 maja 2021, o 11:23

Zdjęcia macie praktycznie identyczne a unikanie bana jest tu karane. Zresztą dla mnie to bardzo dziwne, że nawet koledzy mają w awatarze podobne zdjęcie jakiegoś kolesia. Dodatkowo przez to, że wchodzicie na swoje konta gra widzi was jako graczy powiązanych. Bana dostałeś za prowokacje i dyskusje ze mną a co do Twojego kolegi ban został mu skrócony, Tobie ten przedłużony, również. Nie tylko mnie zirytowałeś na czacie, ale i połowę osób, tym że chciałeś być mądrzejszy niż jesteś. Moderator jest prawą ręką administratora i nic nie robi bez jego wiedzy czy zgody a Ty się uparłeś, że skoro w regulaminie nie ma punktu prowokacje, to nie dostaniesz za to bana. Jak widzisz bardzo się pomyliłeś, zresztą rozmawiałem już na ten temat z adminem tutaj masz jego wiadomość do mnie.
Informacja od admina:
Dodam taki punkt do regulaminu czatu podczas kolejnego ogłoszenia, żeby było dla wszystkich to jasne i zostali poinformowani. Nie będą zarzucać, że nie wiedzieli.

jules1992  

Powrót do Bany i kary