Ban na chat Bartek300

Postprzez nieznajomy » 19 gru 2020, o 22:31

Obrazek Ban jest nie słuszny, ponieważ nic takiego nie pisałem abym dostać tego bana. Powodem bana była rozmowa z innym graczem o moich banach. Pod chatem nie ma regulaminu żadnego o tym mowa a dostałem. Proszę Admina o rozmowę z Julesem z góry dziękuję . To ze rozmawiam na inny temat nie oznacza to ze można zbanować daną osobę bo ktoś lubi danego tematu lub go to drażni. :cry: Można sprawdzić czy rozmowa była spokojna. Jeśli ta osoba nie chce o tym mówić może spławić jednym tekstem a nie banować
Wiem ile popełniłem błędów w grze.Chcę od nowa zacząć wszystko.Zaufa mi ktoś?

nieznajomy  

Postprzez jules1992 » 19 gru 2020, o 22:35

Dostałeś bana za to, że po raz 100 na czacie piszesz, że odejdziesz albo zginiesz. Ogarnij się człowieku, bo tego już nikt nie chce czytać, ostrzegałem Cię i zakończyłem dyskusję a Ty nadal komentowałeś jaki to biedny jesteś i wszyscy się na Ciebie uwzięli. Nowi gracze jak czytają to co na tym czacie wyprawiasz, później na pw pytają się mnie czy Ty normalny jesteś. Powiem CI więcej napisałem do Monstermaster, żeby CI tego bana przedłużył i to nie będzie ban na 3h.

jules1992  

Postprzez nieznajomy » 19 gru 2020, o 22:38

jules1992 napisał(a):Dostałeś bana za to, że po raz 100 na czacie piszesz, że odejdziesz albo zginiesz. Ogarnij się człowieku, bo tego już nikt nie chce czytać, ostrzegałem Cię i zakończyłem dyskusję a Ty nadal komentowałeś jaki to biedny jesteś i wszyscy się na Ciebie uwzięli. Nowi gracze jak czytają to co na tym czacie wyprawiasz, później na pw pytają się mnie czy Ty normalny jesteś. Powiem CI więcej napisałem do Monstermaster, żeby CI tego bana przedłużył i to nie będzie ban na 3h.

To pisałem nie o mnie tylko slakingu .Przeżyj historię chatu dokładnie :) Neoni pisała co zrobiłem slakingiem to napisałem. Dlatego dokładnie i na spokojnie to przejrzyj jak pisałem. A to różnica o kim pisałem. Wstyd przyznać racje? Bo wiem co pisałem xd

nieznajomy  

Postprzez jules1992 » 19 gru 2020, o 22:46

Dobrze wiem o czym pisałeś, bo ty tylko o tym lubisz pisać, żeby tylko być w centrum uwagi. Jak nie o depresji, to o pandemi jak nie o pandemi to o śmierci i tak w kółko. Chciałem po dobroci, dałem ostrzeżenie a Ty dalej swoje.

jules1992  

Postprzez jules1992 » 19 gru 2020, o 22:49

Ja mam krótkie bany, ale Monsrermaster zdecyduje czy mam rację, jak biedny jesteś i niewinny, to jak się pojawi to pewnie będzie wyrozumiały i nie przedłuży hihi:}

jules1992  

Postprzez nieznajomy » 19 gru 2020, o 22:51

jules1992 napisał(a):Ja mam krótkie bany, ale Monsrermaster zdecyduje czy mam rację, jak biedny jesteś i niewinny, to jak się pojawi to pewnie będzie wyrozumiały i nie przedłuży hihi:}

Historia będzie najpierw przejrzana a potem ewentualnie konsekwencje :)

nieznajomy  

Postprzez neoni » 19 gru 2020, o 23:03

rozmowa zaczęła się od slakinga a potem to się pogubiłam. Moderator ma prawo w randomowym momencie przerwać rozmowę i to zrobił, a skoro nie posłuchałeś to powinieneś być świadomy co to może za sobą pociągnąć.

neoni  

Powrót do Bany i kary