Kilka pomysłów

Postprzez jules1992 » 15 paź 2020, o 16:29

1. Trener Specjalny, zwiększałby losową statystykę, można byłoby zostawiać u niego pokemona i za 1 dzień treningu i wzrost 1 statystyki opłata wynosiłaby 1kk, tyle ile cena jagód.
2. Zamiana pracy na pracę na farmie, gdzie byłaby szansa na znalezienie losowej liczby jagód Pierwsze 10 godzin 4 jagody, następne 12 to 3 jagody i tak dalej.
3. Zwiększenie doświadczenia za wyprowadzanie pokemona do 100 a gdy spacer będzie wyjątkowo relaksacyjny to pokemon mógłby znaleźć jakiś przedmiot, atak itp.
4. Poprawa kasyna i loterii. (Nawias dla bartek300, bo chyba jako jedyny nie wie co można poprawić w kasynie. Otóż bartku: nagrodę główna i nagrody w loterii).
5. Dodanie w sklepie w zakładkach( Repele/Tepele, Przedmioty pokemon) możliwości wyboru liczby zakupionych przedmiotów.
6. Dodanie w wydarzeniach możliwości trafienia różowych i zielonych jagód.
7. Spotkany handlarz w dziczy proponowałby większe wymiany jagód 1 do 1 np (Handlarz potrzebuje 50 jagód kasib i proponuje Ci wymianę za jagody razz)
8. Podlewanie wszystkich grządek w ogródku, łącznie z tymi z rajdów.
Ostatnio edytowano 18 paź 2020, o 16:22 przez jules1992, łącznie edytowano 2 razy

jules1992  

Postprzez koza_dominika » 15 paź 2020, o 16:39

1. Ciekawa opcja. Każda pomysł na poprawę statystyk jest na + =D
2. Jeszcze lepsza propozycja. Tym bardziej, że wynagrodzenie teraz to bardzo małe kwoty.
3. Jak najbardziej dobry pomysł.
4. Można by było.
5. Na pewno byłoby to wygodniejsze.
6. Byłoby super jakby to dodali.
7. Jestem za. =D

koza_dominika  

Postprzez nieznajomy » 15 paź 2020, o 16:43

jules1992 napisał(a):1. Trener Specjalny, zwiększałby losową statystykę, można byłoby zostawiać u niego pokemona i za 1 dzień treningu i wzrost 1 statystyki opłata wynosiłaby 1kk, tyle ile cena jagód.
2. Zamiana pracy na pracę na farmie, gdzie byłaby szansa na znalezienie losowej liczby jagód Pierwsze 10 godzin 4 jagody, następne 12 to 3 jagody i tak dalej.
3. Zwiększenie doświadczenia za wyprowadzanie pokemona do 100 a gdy spacer będzie wyjątkowo relaksacyjny to pokemon mógłby znaleźć jakiś przedmiot, atak itp.
4. Poprawa kasyna i loterii.
5. Dodanie w sklepie w zakładkach( Repele/Tepele, Przedmioty pokemon) możliwości wyboru liczby zakupionych przedmiotów.
6. Dodanie w wydarzeniach możliwości trafienia różowych i zielonych jagód.
7. Spotkany handlarz w dziczy proponowałby większe wymiany jagód 1 do 1 np (Handlarz potrzebuje 50 jagód kasib i proponuje Ci wymianę za jagody razz)

1..Najpierw powinna powstać taka zakładka ,,Trener specjlany,, i w nim opis jak by to działało.
Chyba ze chodzi tu o trener pokemon i tam by to działało.Czy ja wiem czy dobry pomysł.
Nie jestem przekonanym jakoś do to tego specjalnie
2.Pomysł dobry,ale z pewnymi zmianami do aktualnej pracy jaką już mamy,czyli Pierwsze 10 godzin dawało by 4 jagody,
20 godzin dawało by dawało 8 jagód,30 godzin dawało by 12 jagód.Maksymalnie by można zyskać jagód 12 nie więcej.
Wprawdzie mamy jeszcze lokacje,tam też mamy zdobywanie tych jagód.Jagody te były by losowane,nie do wybiernaia przez gracza.
3.Z tymi przedmiotami i atakami to już przesada według mnie.Na nie
4.Jeśli chodzi o nowe nagrody do koła to można i tm losowe dostawać :)
5.Jest za,Sam o tym pisałem aby była taka możliwość.
6.Raczej może nie nie wejść do gry.Ogólnie jest za wprowadzeniem tego do gry i dodaniu do wydarzeń kul,tablice,drzewa,głazy.
7.Sam zaobserwowałem ze są wymiany u niego ,ilość kasiby za lapapy,razz za rabuty,lapapy za lapapy,razzy na kasiby i czasem więcej daje np. Ty dajesz 25 kasib a on daje Ci 30 rabut .Przykład.
Ostatnio edytowano 19 paź 2020, o 13:36 przez nieznajomy, łącznie edytowano 6 razy
Wiem ile popełniłem błędów w grze.Chcę od nowa zacząć wszystko.Zaufa mi ktoś?

nieznajomy  

Postprzez freepkm » 15 paź 2020, o 17:19

Gratuluje, bo pomysły świetne, jak najbardziej na tak, zwłaszcza poprawki w kasynie i loterii :D

freepkm  

Postprzez nieznajomy » 15 paź 2020, o 17:56

freepkm napisał(a):Gratuluje, bo pomysły świetne, jak najbardziej na tak, zwłaszcza poprawki w kasynie i loterii :D

A wiesz jakie poprawki?
Wiem ile popełniłem błędów w grze.Chcę od nowa zacząć wszystko.Zaufa mi ktoś?

nieznajomy  

Postprzez rafael128 » 15 paź 2020, o 21:51

ja jestem za wprowdzeniem tego

rafael128  

Powrót do Propozycje do gry