Gra zaczyna Kuleć

Postprzez dipsyy » 22 wrz 2020, o 10:26

Witam
Na stronie startowej wszystko ładnie pięknie walka demo powinna być usunięta lub poprawiona bo jest kompletnie nieadekwatna względem gry to jest gra przegladarkowa a potrafi znudzić po kilku dniach proponuję zwiększyć szanse na spotkanie shiny pokemonów, więcej wydarzeń w dziczy na TMy itp... Targ świeci pustkami ludzie już nie handlują bo jest ich coraz mniej te wykluwanie jaj to też porażka kiedyś było 60% na shiny przy każdym jaju a teraz... Świeżo złapany pok ma od 30 do 50: przywiązania co powoduje że szanse spadają do 40% i czekać cały tydzień na znikome szanse na shiny? Odechciewa się ani nie zachęca nowych już o przeliczniku jagód nie wspomnę bo starzy wyjadacze ładowali ile wlezie a nowi muszą wydać stukrotnosc tego żeby mieć cień szansy by dorównać to co pisze to nie są "żale" względem gry tylko jeśli chcecie zarabiać lepszy hajs popracujcie nad wstępem gry bo starych wyjadaczy uszczęśliwianie wam na dobre nie wyjdzie oni prędzej czy później znudza się i tak grą a nowych nie zyskacie bo start gry jest naprawdę denny

dipsyy  

Postprzez nieznajomy » 22 wrz 2020, o 13:03

Mało grasz a tak oceniasz. Jest dobrze jak jest. Jak Ci się nudzi to poczytaj że sto razy każdą zakładkę i jak to przeczytasz to polecam zrobić zadania z regionów i wszystkie salki ech
Wiem ile popełniłem błędów w grze.Chcę od nowa zacząć wszystko.Zaufa mi ktoś?

nieznajomy  

Postprzez dipsyy » 23 wrz 2020, o 05:12

"Mało Grasz a tak oceniasz" No faktycznie rok czasu to może niewiele względem starych wyjadaczy ale ty skolei nie czytasz ze zrozumieniem na uwadze są tu NOWI GRACZE aktualnie od 2 miesięcy istnieje jedynie handel wymienny a za te parę groszy i kilka jagód co nowy dostanie za zadania nowy nic nie ugra bez kupowania PD typowo wszystko idzie w kierunku P2P (Pay to Play) jak tu kogoś zwerbować jeśli się nic ciekawego w grze nie dzieje walki demo wstępnie zachęcają ciekawymi pokemonami które w grze bez PD nie uzyskasz i to po wielu miesiącach grania i żeby nie było przypomnę że od początku chodzi o NOWYCH GRACZY a nie multikonta weteranów

dipsyy  

Postprzez nieznajomy » 23 wrz 2020, o 09:44

Nie wierzę że grasz rok, bo taki gracz nie nudził się grą. Wiedział jakie cele chce osiągnąć. A pokemony masz słabe pewnie i ty z tym tematem wyjeżdżasz ogarnij się

nieznajomy  

Postprzez dipsyy » 23 wrz 2020, o 14:32

Haha "ogarnij się" widać że z ciebie typowy no life i całymi dniami klikasz żeby na PD od kogoś kupić "poki masz słabe pewnie" nim coś napiszesz sprawdź chociaż bo z twojego konta wynika że nie masz żadnych osiągnięć na lvlu 60 a moje poki na lvlu 45 zrobiły komnaty kanto/joto i Hoenn a pok z lvlem 30 praktycznie zrobił solo wszystkich mega na sinnoh ale ok dzięki tobie nie poświęcę już ani minuty tej grze skoro tacy gracze jak ty nie potrafią czytać ze zrozumieniem a poki skoro są takie słabe wolę npc sprzedać niż oddać ale skoro próba pomocy nowym spotyka się z ideologią takiego młota szkoda marnować siły

dipsyy  

Postprzez nieznajomy » 23 wrz 2020, o 17:58

Optymista się znalazł

nieznajomy  

Powrót do Propozycje do gry