nwm jaki temat

Postprzez macroo » 8 cze 2020, o 09:58

Siema, mam pewną uwagę (albo uwagi) na temat... w zasadzie nawet nwm na jaki, ale generalnie chodzi o to, że coraz więcej dodawanych rzeczy wspmaga mocniejszych graczy, a słabsi nie mają jak z tego korzystać. mówię tu o np, raidach, ja z 79 lvl nie jestem w stanie zrobić pierwszego, a co tu dopiero mówić o słabszych. Z kolei mocniejsi robią po 50 raidów na luzie, i dostają za te raidy różne przedmioty. Kolejny przykład to eventy, gdzie np można znaleźć więcej mega kamyków itp, a niektórzy nie mają możliwości znalezienia mega kamyków, więc event był prawie że useless :( tym bardziej że np w ostatnim evencie przepustki z dziczy za poki zbierało się przez 2 - 3 dni, a potem można było już tylko wymieniać przedmioty dla poków,, których mnie na przykład było szkoda, a tacy gracze z 100 lvl czyścili plecaki bo zalega im mnóstwo rzeczyz którymi nie mają co zrobić. cały ten event sprawił, że gracze powyżej 100 lvl się obłowili, a słabsi widzieli ten event jako zwykłe cztery nowe lokacje :/. to tylko dwa przyłady, a jest tego znacznie więcej. Wszystko jak mówiłem daje korzyści silnym graczom a słabszym niewiele.

macroo  

Postprzez monstermaster » 8 cze 2020, o 21:02

Co do raidów to znam przypadki gdzie ludzie z 40lvl mają po 4 już zrobione

A eventy mają to do siebie że jeśli się do niego przygotujesz jesteś w stanie więcej dostać ale nowi gracze mieli szansę na zdobycie sh pokemonów oraz doładowanie sobie kilkudziesięciu drinków z lokacji eventowych więc z pustymi rękoma nie wyszli

monstermaster  

Powrót do Propozycje do gry