Tablica ogłoszeń dodatek do gry

Postprzez nieznajomy » 22 maja 2020, o 12:21

Wpadłem na pomysł aby wgrać do gry zamiast ogłoszenia to tablica ogłoszeń.Aktualne ogłoszenia usuwają się a ta tablica ogłoszeń była stała i wszystkie nowości związane z grą.Wystarczyło by tylko kliknąć w nią i otworzyć i przeczytać dane ogłoszenie.Wgrać wszystkie ogłoszenia od początku istnienia gry do tej tablicy aby gracz mógł poczytać o tej nowości jeśli zapomnij.Proszę o opinie i wyrażanie ich.
Ostatnio edytowano 22 maja 2020, o 19:27 przez nieznajomy, łącznie edytowano 1 raz
Wiem ile popełniłem błędów w grze.Chcę od nowa zacząć wszystko.Zaufa mi ktoś?

nieznajomy  

Postprzez kotwitkacy » 22 maja 2020, o 13:55

Ja bardziej bym był za tym aby owszem zrobić taką tablicę ale dla graczy. Aby gracz mógł dodać ogłoszenie np. Że coś kupi, sprzeda lub czegoś potrzebuje, wymieni się itp. Zwłaszcza było by to fajne ze względu że nie wszyscy gracze używają czatu.

kotwitkacy  

Postprzez nieznajomy » 22 maja 2020, o 16:18

kotwitkacy napisał(a):Ja bardziej bym był za tym aby owszem zrobić taką tablicę ale dla graczy. Aby gracz mógł dodać ogłoszenie np. Że coś kupi, sprzeda lub czegoś potrzebuje, wymieni się itp. Zwłaszcza było by to fajne ze względu że nie wszyscy gracze używają czatu.

Tu chodzi aby zamienić z poczty dział ogłoszenia na tablica ogłoszeń i ładnie graficzne to zrobić aby było przejrzyście
Wiem ile popełniłem błędów w grze.Chcę od nowa zacząć wszystko.Zaufa mi ktoś?

nieznajomy  

Postprzez krampiii » 25 maja 2020, o 11:40

Jak dla mnie bardzo dobry pomysł, jestem za :)

krampiii  

Powrót do Propozycje do gry