Podrobienie wiadomości prywatnej

Postprzez karpik » 9 maja 2020, o 21:37

jules1992 napisał(a):Jacy ludzie, Ty i Karpik? Do tego jedna osoba przeze mnie podstawiona, której sam kazałem na siebie gadać, żeby wasze zaufanie wzbudziła i jeszcze jedna co jak zaczynała grę, to mi w tyłek wchodziła. Raptem 3 osoby, które mają kompleksy większe jak nie powiem co. Z tego co pamiętam sam ode mnie poki kupowałeś a potem jeszcze drożej je na targ wystawiałeś, zostawiając przy tym swój nick, zresztą poki z jajka zaraz po wykluciu za 50kk wystawiałeś, przykład monferno,więc kolejna bzdura wyssana z palca. Najlepszy w tym wszystkim jest to, że chyba zapomniałeś o tym, jak karpik chciał excedrila ode mnie kupić i nawet świrusa podstawił, żeby dla niego go kupił i z ceną nie miał problemów, za to ty byś chciał wszystko za darmo jak np tanie drinki, które też zresztą nie raz, na czacie żebrałeś, nawet na Joey jak byłeś to prosiłeś mnie o wymianę za jagody, których zresztą nie dostarczyłeś, więc lepiej się nie wypowiadaj albo zainwestuj przynajmniej w jakieś korepetycje z języka polskiego, bo większość banów masz za ortografie. Co do Freepkm gdyby było coś nie tak gra dawno by to wyłapała, po to masz wartość maksymalną poka ustawioną, żeby karmione w tej cenie kupować i nie jedna osoba z tego skorzystała i jakoś nikt bana nie dostał. Karpik lepiej niech CI opowie ile pożyczek od graczy zaciągnął i do tej pory nie oddał a jak to samo go spotkało to poszedł na skargę do Monstera, żeby interweniował. Co mu monster wtedy odpowiedział, żeby najpierw swoje pospłacał. Co do adresów, nie trzeba było z tego konta moderacji obrażać, i teraz rodo się zasłaniać, najpierw sobie poczytaj dokładnie co to rodo oznacza, bo jak widać z nauką u Ciebie nie najlepiej. Admin wybrał Frepkm na to stanowisko i wam obu nic do tego. Mam nadzieje, że Frepkm do końca tą sprawę poprowadzi i dostaniecie obaj to na co zasługujecie. NIe pisz nic więcej o osobach, bo więcej na tej grupie jak to określił luka miałem szpicli jak osób co nas krytykowało a do tego ile osób tą grupę opuściło, bo nie mogło czytać tego co tam piszecie.

Czyli wyzywałeś siebie i nakłaniałes innych do tego by zobaczyć co raptem parę osób odpisze Xddd niezła logika jak na 28 latka.
Obrazek

karpik  

Postprzez jules1992 » 9 maja 2020, o 22:10

skoro zaczeliście szukać kreta to logika bardzo dobra, bo ci co mnie wyzywali przestali być podejrzani a ty co chwila opisy zmieniasz komu nie ufać więc jak najbardziej jestem zadowolony, a że przy tym udało się kilka ciekawych rzeczy zobaczyć to jeszcze jeden plus, bo ze strachu zaczeliście wywalać osoby co wzbudzały jakiekolwiek podejrzenia haha

jules1992  

Postprzez karpik » 9 maja 2020, o 22:27

jules1992 napisał(a):skoro zaczeliście szukać kreta to logika bardzo dobra, bo ci co mnie wyzywali przestali być podejrzani a ty co chwila opisy zmieniasz komu nie ufać więc jak najbardziej jestem zadowolony, a że przy tym udało się kilka ciekawych rzeczy zobaczyć to jeszcze jeden plus, bo ze strachu zaczeliście wywalać osoby co wzbudzały jakiekolwiek podejrzenia haha

I co ty chcesz tym osiągnąć?
Obrazek

karpik  

Postprzez kingofdarkness » 10 maja 2020, o 07:27

Długo ten temat będziecie ciągnąć ?

kingofdarkness  

Postprzez donmateo » 10 maja 2020, o 10:42

Jako osoba postronna. Czemu niektórych bolą "wysokie ceny" Julesa? Ja osobiście z nim zrobiłem wiele transakcji, tak samo jak w wielu się nie dogadaliśmy. Zasada jest prosta, czyjś pokemon czyjaś cena. Nie pasuje? Nie kupuje. Proste. Tak wyglada wolny rynek. Co do FreePKM, jeżeli ktoś kończy grę, wiadomo rozdaje to co ma.(sam robiłem to dwukrotnie)
Wiadomo że to co najcenniejsze trafia do osób które najbardziej polubilismy. I fakt że FREE dostaje pokemony powinien innym dać do myślenia, może po prostu jest lubiana? Inna sprawa , nie uważam by zapłacenie ponad 2kkk było dostaniem czegoś.
Właśnie do takich sytuacji, moim zdaniem została ustawiona cena maksymalna, by w chwili odejścia moc "oddać" pokemony, by cieszyła się nim osoba godna zaufania. Co do jakiejś grupy na FB, co to za dziecinada? W tym wypadku aż szkoda słów, aby zakładać grupę do obrażania. Grupę do pomagania można utworzyć np na forum

donmateo  

Poprzednia strona

Powrót do Bany i kary