Podrobienie wiadomości prywatnej

Postprzez nieznajomy » 8 maja 2020, o 13:43

Obrazek

Podejrzewam ze gracz karpik sam to napisał wywołując burzę na chacie.I sam wkleił to na chat aby prowokować gracza Jules1992 a także wykorzystał grę to tego celu.Proszę o weryfikację tego czynu i konsekwencje dla karpika.Dziękuję
Wiem ile popełniłem błędów w grze.Chcę od nowa zacząć wszystko.Zaufa mi ktoś?

nieznajomy  

Postprzez karpik » 8 maja 2020, o 13:46

Wiadomość nie została wysłana do mnie tylko do innego gracza joł
Obrazek

karpik  

Postprzez jules1992 » 8 maja 2020, o 16:33

Sytuacja wygląda tak, że od jakiegoś czasu na fb powstała grupa w której to głównie karpik w bezwzględny sposób wypowiada się o mnie i o FreePKM, nastawiając przy tym inne osoby, jego motywy jak podejrzewam są banalne, zazdrość i fakt, że FreePKM dostała funkcje moda a to jest mu bardzo nie na rękę, bo przecież wolałby lukedude, który takowy pomysł zgłosił na forum i poparły go tylko osoby negatywnie do nas nastawione na tej grupie. Wszystko to jest na tyle poważne, że z tej grupy dużo osób postanowiło odejść, bo to co tam pisali, było bardzo obraźliwe i nie nadaje się nawet do cytowania. Skąd to wiem ? Nie jest to żadna tajemnica i pisałem o tym na czacie, bo trzy osoby z tej grupy udostępniały mi swoje konta, żebym miał dostęp do tego co piszą. To co karpik tutaj wrzucił, miało na celu odwet, bardzo nie udolny zresztą, bo nie ma daty, która specjalnie jest ucięta a osoba do, której rzekomo to napisałem nie miałaby wtedy, żadnych obaw żeby się ujawnić. Zresztą na grupie prosił Iron Sky, żeby mu jakieś brudy na mnie dał. Myślę, ze karpik sam wymyślił treść albo pomógł mu lukaduda, bo to są teksty w jego stylu i nie trzeba być detektywem żeby się domyśleć. FreePKM też, o wszystkim wie i podejrzewam, że się wypowie, ale mam nadzieję, że karpik bardzo srogo zostanie ukarany. Zresztą na innych kontach obrażał moderację i Free tą sprawę już pewnie zgłaszała.

jules1992  

Postprzez lukaduda » 8 maja 2020, o 19:32

Jules chłopie od mojej osoby weź Ty się odczep myślisz że zabłyśniesz składając tą wiadomość co ja dostałem od kogoś że to moja sprawka ? Grupę fakt ja pierwszy raz założyłem gracze mnie poparli ? Bo link wkleiłem nie raz na czat wysłałem więc każdy miał prawo się wypowiedzieć nie tylko oni . Oni mnie lubią i szanują więc ostatni raz odwal Ty się od mojej osoby chłopie!!!!
I NEED MACHINE GUN HA HA HA !

lukaduda  

Postprzez freepkm » 8 maja 2020, o 21:51

Ogólnie w tym temacie wypowiem się tyle, co już zresztą pisałam adminowi. Na temat luki się nie wypowiem , bo nie podejrzewam go o nic złego w moją stronę. Mam nadzieję że się wszystko wyjaśni, bo stosunki między graczami , zaczynają wyglądać jak tani paradokument, i to wszystko zmierza w złą stronę. Tym bardziej, że to tylko gra a większość osób zaczyna ją traktować jak swój mały dorosły świat. To, że z Julesem jesteśmy obrażani na grupce na portalu społecznościowym to oczywiście aż tak bardzo mnie nie boli, ale fakt jest taki , że to wszystko dziwne zaczyna się robić
, aferki na aferkach. Pozdrawiam :)

freepkm  

Postprzez lukaduda » 9 maja 2020, o 08:56

Ja powiem tyle ja to odchodzę nie mam zamiaru słuchać za nie swoje czyny człowiek chodzi się stara A reszta ma gdzieś jak by tego nie było bym grał ale jak taka afera wystąpiła i wyszło że możliwe że ja podrobilem wiadomość więc ja się nie bd denerwować specjalnie
I NEED MACHINE GUN HA HA HA !

lukaduda  

Postprzez mercedes » 9 maja 2020, o 16:11

.
Ostatnio edytowano 11 maja 2020, o 19:46 przez mercedes, łącznie edytowano 1 raz

mercedes  

Postprzez jules1992 » 9 maja 2020, o 17:46

Jacy ludzie, Ty i Karpik? Do tego jedna osoba przeze mnie podstawiona, której sam kazałem na siebie gadać, żeby wasze zaufanie wzbudziła i jeszcze jedna co jak zaczynała grę, to mi w tyłek wchodziła. Raptem 3 osoby, które mają kompleksy większe jak nie powiem co. Z tego co pamiętam sam ode mnie poki kupowałeś a potem jeszcze drożej je na targ wystawiałeś, zostawiając przy tym swój nick, zresztą poki z jajka zaraz po wykluciu za 50kk wystawiałeś, przykład monferno,więc kolejna bzdura wyssana z palca. Najlepszy w tym wszystkim jest to, że chyba zapomniałeś o tym, jak karpik chciał excedrila ode mnie kupić i nawet świrusa podstawił, żeby dla niego go kupił i z ceną nie miał problemów, za to ty byś chciał wszystko za darmo jak np tanie drinki, które też zresztą nie raz, na czacie żebrałeś, nawet na Joey jak byłeś to prosiłeś mnie o wymianę za jagody, których zresztą nie dostarczyłeś, więc lepiej się nie wypowiadaj albo zainwestuj przynajmniej w jakieś korepetycje z języka polskiego, bo większość banów masz za ortografie. Co do Freepkm gdyby było coś nie tak gra dawno by to wyłapała, po to masz wartość maksymalną poka ustawioną, żeby karmione w tej cenie kupować i nie jedna osoba z tego skorzystała i jakoś nikt bana nie dostał. Karpik lepiej niech CI opowie ile pożyczek od graczy zaciągnął i do tej pory nie oddał a jak to samo go spotkało to poszedł na skargę do Monstera, żeby interweniował. Co mu monster wtedy odpowiedział, żeby najpierw swoje pospłacał. Co do adresów, nie trzeba było z tego konta moderacji obrażać, i teraz rodo się zasłaniać, najpierw sobie poczytaj dokładnie co to rodo oznacza, bo jak widać z nauką u Ciebie nie najlepiej. Admin wybrał Frepkm na to stanowisko i wam obu nic do tego. Mam nadzieje, że Frepkm do końca tą sprawę poprowadzi i dostaniecie obaj to na co zasługujecie. NIe pisz nic więcej o osobach, bo więcej na tej grupie jak to określił luka miałem szpicli jak osób co nas krytykowało a do tego ile osób tą grupę opuściło, bo nie mogło czytać tego co tam piszecie.

jules1992  

Postprzez karpik » 9 maja 2020, o 18:15

Wypowiem się w tej sprawie ostatni raz a więc odnosząc się do wypowiedzi Julesa: nie mam i nie miałem żalu o to że Pani Free dostała funkcję moderatora i co by mi dało to że lukaduda był by modem, poprosił by się wypowiedzieć na forum to to zrobiłem nie widzę w tym nic złego :P . Nie nastawiałem nikogo przeciwko wam, jedynie co pisałem co może zostać uznawane za obraźliwe to "Jules siures" i pisałem "XD" pod wiadomościami w których ktoś pisał coś o was. Screan a właściwie zdjęcie z aparatu które jest na forum nie robiłem ja ani wiadomość ta nie została wysłana do mnie po prostu dostałem zdjęcie na którym autor nie umieścił daty bo przecież treść była ważniejsza. To nie miał być "odwet" tylko pokazanie jaki jesteś na prawdę gdy nie ma mnie na czacie piszesz "Kojażycie gracza karpik który z konta joey brzydko wypowiada się o Free i sam na 2 konta pisał z sobą" (napisałem mniej więcej z pamięci bo screana nie mogę znaleść, jak znajdę to doślę), gracz joey i ja to dwie inne osoby pisałem to już adminowi więc zamieszczę cytat z tego "Druga to to że zostałem oskarżony o to że joey to moje konto, było by to nie możliwe z tego powodu że pisałem z nim na czacie i odpisywałem po paru sekundach jest to jak najbardziej do sprawdzenia gdyż wiem że Pan może zerknąć w historię czatu. Wiem że konta te były logowane z tych samych urządzeń (nie w tym samym czasie), wzięło się to stąd że ja i posiadacz konta joey znamy się w prawdziwym życiu (jesteśmy z tej samej miejscowości) i często bywało tak że jak byłem u niego w domu albo on u mnie to wchodziłem na swoje konto bądź w odwrotnym przypadku on na swoje" odnosząc się ostatni raz z sytuacją "wyzwania pani Free" przez joeya, moim zdaniem nikogo nie obraźił gdyż napisał "co tu się za gamgbagi dzieją" można to uznać za łamanie regulaminu czatu gdyż poruszył temat "gangbangów" ale karę za ten czyn dostał.
Odnosząc się do wypowiedzi Pani Free: poproś Julcia by ci pokazał kto co pisał na grupie, jedyne co o tobie wspominałem to odpowiedź na zarzuty innego gracza który wysłał screan w którym inny mod pisał o tym że chciałaś konto po pokemonku a moja wypowiedź na to to "oni są oboje siebie warci".

Pozdrawiam cieplutko karpik
Ostatnio edytowano 9 maja 2020, o 20:24 przez karpik, łącznie edytowano 2 razy
Obrazek

karpik  

Postprzez mercedes » 9 maja 2020, o 18:58

.
Ostatnio edytowano 11 maja 2020, o 19:46 przez mercedes, łącznie edytowano 1 raz

mercedes  

Następna strona

Powrót do Bany i kary