1. umbreon -ratuje skórę w grach i świetny wygląd 2. infernape - silny,fajny wygląd dobre hidden ability czego chcieć więcej? 3. greninja - był kozakiem w anime w grach zresztą też więc musi się tu znaleźć 4. mimikyu - fajny wygląd i nienawidzi pikachu jak ja poza tym fajne ataki 5. charizard - taki sentymencik silny,wygląda jak smok a w latach 1 geny samo to że wygląda jak smok wystarczało żeby go lubić
5. Caterpie - ten Badass by wszystkie wasze poki złoił 4. Rattata - ten Badass by wszystkie wasze poki złoił 3. Pidgey - ten Badass by wszystkie wasze poki złoił 2. Bidoof - ten Badass by wszystkie wasze poki złoił 1. Gallade - dzięki genialnym opowieściom theprojecta i wirtuozowskim akompaniamencie przygód projecta autorstwa niesławnego Lorda Kruszwila Gallada stałą się moim ulubionym pokemonem, marzę o tym aby dodali Gallade TheProjectEr ponieważ jest to bardzo oryginalne nigdy w pokemonach nie było specjalnej ewolucji od nazwy trenera (ash-greninja sie nie liczy bo jest słaby). Dzięki dodatkowe litanii i dewizie Projecta Gallada na zawsze zapadnie mi w pamięci
[*]dla lordakruszwila Niech jego forumowe "ja" spoczywa w pokoju
1.Eevee-zawsze był mój ulubiony przez ten jego słodki wygląd i różnorodność evolucji np masz w drużynie eevee i inne poki ale nie masz typu np.ognistego to bierzesz kamyk i już masz
2.Raichu-ogólnie bardzo silny pokemon kiedyś walczyłam z trenerem który miał magicarpy i nagle pod koniec wybrał gayardosa i nikt nie mógł go pokonać i wszyscy zgineli i raichu został zaorał go na 1 hita
3.Sh minun-to był mój pierwszy shiny i bardzo ale to bardzo go lubię nie ma o czym muwić.(:
4.Tepig-mój ulubiony starter zawsze go biorę na początek tylko tym razem nie mogłam bo jak zakładałąm konto to nie było tu jeszcze unowy
5.Braxen-z drugich evolucji ta jest najlepiej zrobiona lubię bardzo ten jej psyhiczny typ i ataki