EVENT

Postprzez stafu2 » 13 kwi 2020, o 13:22

Zapraszam do dyskusji wszystkich, którzy chcą się wypowiedzieć na ten temat
Adminie,
Widzę co się dzieje na czacie w kwestii evetu, który jest obecnie i jest kilka problemów, z którymi chcę się podzielić. W mojej opinii jak i zapewnie graczy dodanie krainy jest czymś świetnym na co każdy czeka w niecierpliwością. Jest to czas gdy każdy może się bawić i cieszyć chociaż trochę świętami. Event jesli chodzi o formę jest świetny, ale jest problem z czymś innym mianowicie z dostępem do niej. Event powinien trwać trochę dłużej niż minutę dziennie. Każdy gracz szuka tych 50 jajek a potem je wyklika się w minutę. Na 50 prób raczej mało prawdopodobne jest by coś dobrego wpadło. Dajmy przykład Eventu SZKOŁA tam każdy się świetnie bawił. Zabawa trwała nonstop. Wejściówkami były za zwykłe poki z dziczy czy przedmioty. I tamten event każdy gracz dobrze wspomina. tutaj event trwa zaledwie minute po zebraniu 50 jajek. Chyba nie oto chodzi, aby razić graczy ale żeby przyciągać. Szanuję twoją pracę przy eventach bardzo adminie, ale można by pomyśleć jakoś w ten sposób by event trwał dłużej niż minuta dziennie. Chciałbym też dowiedzieć się czy planujesz w przyszłości zrobić eventy na charakterystyke szkoły czy raczej nie . Można by było zrobić wejściówki za zwykłe poki a zmniejszyć szanse na świetne nagrody,ale zabawa by trwała. Zapraszam i was drodzy gracze i ciebie adminie do wypowiedzenia się na ten temat. W moim interesie jest pomaganie zarówno tobie adminie jak i graczom.
Pozdrawiam stafu2
Ostatnio edytowano 13 kwi 2020, o 13:31 przez stafu2, łącznie edytowano 1 raz

stafu2  

Postprzez kingofdarkness » 13 kwi 2020, o 13:26

Jestem za cały dzień się lata w dziczy by znaleźć 50 jaj i nie to co że nic ciekawgo nie ma to i chwila moment i nie ma prób więc dobrze by było żeby zbędne tm-y można było wymienić zbędne przedmioty dla poka itp za jakąś ilość tych przepustek

kingofdarkness  

Postprzez monsuno14 » 13 kwi 2020, o 13:32

Jestem za
Event świetny,ale na kilka minut gry..
A z jajkami jest trochę zabawy ,żeby je znaleźć ,jeśli ma się mało PA :>

monsuno14  

Postprzez prometeusz13101988 » 13 kwi 2020, o 13:38

Popieram Ale mnie i innych graczy drażni że kraina świąteczna A tak naprawdę nic ciekawego w niej nie ma. Typu zadnych rzadkich samiczek i innych rzeczy typu mega przedmioty. Przy tak małej ilości dostępu która jest zaoferowana za jajka to co 50 wejść powinno wpaść coś ciekawego A tu nic...

prometeusz13101988  

Postprzez jules1992 » 13 kwi 2020, o 13:41

Fakt, zabawa bardzo krótka.

jules1992  

Postprzez nieznajomy » 13 kwi 2020, o 13:47

W całym roku eventy mamy cztery razy.I nie każdy event musi być taki sam .Eventy powinny się różnić od innych raz ze zbieramy jajka i mamy w tym specjalną lokację na limit jajek.A może być event na majówkę innych niż ten na Wielkanoc,może on był łatwy na chodzenie cało dniowy tak szkoła.Pamiętam doskonale też event na Boże Narodzenie ze można było zdobyć przepustki za tm,przedmioty itp.Ale czy eventy muszą być za każdym razem takie same? Pomyślcie trochę nad tym bo może być inny podobny event co do szkoły.Tak jak jest z nowościami są różne tak jak i eventy.Tak jak było też pokemonami każda ilość złapanych pokemonów dawało przepustki.Pamiętajcie eventy muszę się różnić od łatwy do trudnych.
Ostatnio edytowano 13 kwi 2020, o 13:50 przez nieznajomy, łącznie edytowano 1 raz
Wiem ile popełniłem błędów w grze.Chcę od nowa zacząć wszystko.Zaufa mi ktoś?

nieznajomy  

Postprzez kotwitkacy » 13 kwi 2020, o 13:49

Moim zdaniem też jest ten event ograniczający. Nic ciekawego nie wpada, zabawa trwa bardzo krótko a o wejściówki ciężko. Ja rozumiem że są przelewy i można w ten sposób kilka wejściówek zdobyć ale nie każdy te przelewy chce robić albo nie ma takiej możliwości. W związku z czym event który miał być fajny, ciekawy i ma urozmaicać grę wychodzi takie coś.

kotwitkacy  

Postprzez acmilan93 » 13 kwi 2020, o 13:49

Mam takie same zdanie cały dzień zbierania. Jajek i 5 minut zabawy. Też jestem za tym aby był łatwiejszy dostęp do krainy choćby na zasadzie eventu szkoła (najlepszy jaki event w jakim brałem udział).

acmilan93  

Postprzez pawell » 13 kwi 2020, o 13:51

można było dodać np 1 shin za 3 jajka

pawell  

Postprzez proelokoxu » 13 kwi 2020, o 14:30

wczoraj siedziałem pół dnia i nie znalazłem ani jednego jajka "specjalnego" za to widzę, że najlepsze zgarniają gracze z małymi poziomami, czyli żebym znalazł jakieś lepsze (tfu. jakiekolwiek) jajko, powinienem założyć nowe konto i pewnie najlepiej jakiś przelew puścić? Am I correct?
Obrazek

proelokoxu  

Następna strona

Powrót do Propozycje do gry