Wstęp do LORE(D) FOREVER

Postprzez lordkruszwilforever » 4 kwi 2020, o 16:23

Witam, oto ja jedyny i nie powtarzalny lordkruszwil. Spokojnie tym razem trzymam się zasad i jedynie dostarczam świetną zabawę do waszych serc. Mam nadzieję, że w czasie kwarantanny moje lory sprawią wam super frajdę

FAQ
1. Czemu nazywasz się jak "pewien youtuber"?
Odcinam się absolutnie od zarzutów inspirowania się tym człowiekiem. Nie zgadzam się z nim kompletnie i proszę nie porównywać mnie do niego. Nazwa wzięła się sprzed trzech lat, kiedy prankowałem (całkiem nieźle) w necie jakieś dzieci.
2. Co sprawia, że jesteś taki super?
Kreatywność, brak strachu przed konsekwencjami, świetna historia na tej stronie
3. Czy administracja może cię zbanować?
Bardzo proszę, żeby tego nie robiła. Obiecuje zachowywać się zgodnie z regulaminem
4. Co się stało między tobą a administracją?
Moje lory były bardzo prowokacyjne i mocno krytyczne oraz żartobliwe dla strony, dlatego, z powodu złamania regulaminu zostałem zbanowany :C
5. Co robiłeś jak nie grałeś w pokewalki?
ee ja ee, byłem i e siedziałem i też wstałem. No dobra, nic ciekawego
6. Dlaczego twój lore niby ma być taki dobry?
Przeczytaj to się dowiesz
7. Co chciałbyś powiedzieć największemu loremasterowi tej strony i niegdyś twojemu zaciekłemu wrogowi theprojectowi?
Theproject, musimy zakopać topór wojenny. Mam nadzieję, że mój lore położy cię na ziemię i wtedy zakończymy walkę
8. Dlaczego masz tylu hejterów (jak bartek300)?
Cóź, często nie zachowywałem się najlepiej i trolowałem każdego, taki sposób bycia, ale spokojnie. Tym razem hejterzy zmienią się w najlepszych fanów

lordkruszwilforever  

Powrót do HydePark