Never ending story of the lukaduda v2

Postprzez lukaduda » 10 gru 2019, o 10:16

To więc było tak była grupka trenerów którzy zwiedzali region i chodzili od sali do sali kim byli ?
PanŁukasz~ typowy znawca i pseudo doktor pokemon ( wesołek :lol: )
Stafu2 , MonsterMaster ~ osoby które chcą z PanŁukasz ( i inni ) zdobyć wszystkie odznaki regionu
Stafu2 ~ dobrze zbudowany chłopak który kochał wszystkie pokemony a w szczególności blastoise swojego
Monstermaster człowiek z innego regiony który był masterem
drugą grupką byli
FreePKM ~dziewczyna która miała dużo pomysłów i chciała wygrać ligę ( tak jak wszyscy )
Hacker ~ kiedyś próbował ale za każdym razem wziął i rezygnował
Jules1992~ chłopak który lubił pokemony ale zmienił kreskówkę by zostać królem
trzecia grupa
DonMatheo ~cichy chłopak który lubi pomagać (nikt nie zna jego zbytnich możliwości )
Jaćwing84 ~ podobnie jak DonMatheo cichy i nikt nie zna jego zbytnio możliwości
Rafael128 ~ członek e4 który nigdy nikomu nie wyjawiał że zostawił ekipę e4 by zdobywać sale liderów i uczestniczyć w lidze

czwarta grupa
Lukaduda ,mia1996 , koshiro osoby z podobnością tak jak Brock Ash i Dawn ( ale to wgl inni ludzie ) :D
mia1996 ~małe drobne i do diabła podobne :D
koshiro ~ człowiek z marzeniami ( jego wszyscy znajomi już po ślubie a jak ktoś do niego zapuka mówi że nie ma nikogo w domu ) haha
Lukaduda~ człowiek leń typowy snorlax by tylko jadł i spał ( chciał zamieszkać w lodówce ) :D ale w połączeniu ze swoim darkraiem to złooo

No i ta jedyna osoba która była pod opieką Profesora Oak'a i kredkował delfiny Bartek300 :D

haha

Na ten moment tyle ;D niedługo kolejna część :)
I NEED MACHINE GUN HA HA HA !

lukaduda  

Postprzez mia1996 » 10 gru 2019, o 16:29

hahahha o mnie najlepsze :P

mia1996  

Postprzez charmadel » 10 gru 2019, o 17:09

Już mi się podoba :D

charmadel  

Postprzez lukaduda » 10 gru 2019, o 17:29

Ciąg dalszy historyjki :D

każda z grup chodzi po regionie aż nagle pierwsza grupa napotyka się na jigglypuffa PanŁukasz jako jedyny wiedział jak to się skończy włożył stopery do uszu a jiggly jak zaczął śpiewać on się schował a monstermaster i stafu2 jak usnęli i pomalował ich jigglypuff wtedy on wyszedł i złapał jigglypuffa i jak spojrzał na chłopaków nie mógł się powstrzymać ze śmiechu :D potem zaczął ich budzić i poszli dalej w podróż aż spotkali grupę trzecią ( DonMateo Jaćwing84 i Rafael128) zaczęli rozmawiać
stafu2 jako prowadzący pierwszą grupę powiedział :
stafu2: kto tu rządzi ?
Jaćwing84 ~ja a co ?
stafu2 : może połączymy siły bo właśnie zmierzamy by odnaleźć grupę luki bo dowiedziałem się że jego darkrai może być zagrożony.
Jaćwing84 : nie widzę problemu za kogo jak za kogo ale za lukę i jego poki zawsze .

Więc pierwsza i trzecia grupa połączyły siły i poszli szukać grupy lukadudy ^^

ciąg dalszy niebawem

lukaduda  

Postprzez lukaduda » 11 gru 2019, o 11:44

Kolejna część historyjki

Po połączeniu dwóch grup zostało odnaleźć się 3 grupą no i bartka300 by wyruszył w podróż gdy profesor Oak powiedział mu że nie może cały czas kredkować delfiny i musi w końcu pomóc innym grupom odnaleźć grupę lukadudy akurat grupa stafa2 i jaćwinga84 przyszły do Oaka po resztę swoich pokemonów więc po długiej rozmowie dołączył do nich
Stafu2~ masz wszystkie swoje pokemony ?
Bartek300 ~ właśnie miałem iść do Profesora bo chciałem pierw z wami pogadać czy mogę dołączyć
Stafu2 ~ Okey . To więc idź do profesora i wybierz pokemony
Bartek300 ~dajcie mi dosłownie chwilę .

Druga i grupa czwarta chodziły po regionie aż tu nagle grupę czwartą zaatakował zespół R (Woreex , KoroYo i Oksina)

Lukaduda~ Czego wy od nas chcecie !?
Woreex ~ ty bardzo dobrze wiesz czego my chcemy !
Lukaduda ~o nie nie tym razem . Darkrai promień światła !~tu przerwę hahahah że co ?~ Wiesz co masz robić

Darkrai użył pierw ice beam i po chwili dark pulse

Woreex ~zespół R znowu błysnął !
Lukaduda ~ Darkrai powrót

Grupa druga słyszała niedaleko jakby wybuch szybko pobiegli w tamtą stronę i dostrzegli Koshiro i mia1996
FreePKM ~ wy jesteście z grupy lukadudy?
Koshiro ~tak
FreePKM~ to gdzie on jest?

Nagle koshiro wskazał a luka stał z opuszczoną głową patrząc się na pokebool darkraia
FreePKM ~ luka !
Lukaduda ~no co jest ?
FreePKM ~wiem że chcesz wypuścić darkraia na wolność ale sam bardzo dobrze wiesz że on cię bardzo kocha i nie chce cię opuszczać .
Lukaduda ~wiem wiem . Tak wgl co tutaj robicie?
FreePKM ~szukaliśmy cię .
Lukaduda ~po co ?
FreePKM ~bo ty i twoje pokemony jesteście zagrożeni .
Lukaduda ~jak to ?
FreeePKM ~dowiesz się w swoim czasie

lukaduda  

Postprzez lukaduda » 11 gru 2019, o 16:17

Kolejna część historii

z 4 grup zostały dwie myśłicie jak to ? No tak to połączyły się i tyle więc chodzą po regionie aż naglę lukaduda zauważył jakąś ekipę idącą z naprzeciwka myśli sobie "o nie znowu ten zakichany zespół R" łąpiąc za pokebool darkraia nagle rozszedł się głośny krzyk stafu2

stafu2~ luka !

Lukaduda wywalił oczy nie wiedząc co i jak

Lukaduda ~co ,gdzie ,jak, kiedy?
Stafu2 ~w końcu cię odnaleźliśmy i patrzę że grupa Freepkm była pierwsza
Lukaduda ~niestety po walce z zespołem R nas znaleźli
Stafu2 ~darkrai cały ?
Lukaduda ~tak
stafu2 ~to teraz musimy pokonać grupę Acmilan93 którzy chcą dla ciebie i dla twoich poków źle .
Lukaduda ~czej czej . A Bartek300 nie kredkuje delfinów z swoim grunpingiem i nie jest pod opieką oak'a? :O

lukaduda  

Postprzez lukaduda » 13 gru 2019, o 15:21

Ciąg dalszy historii

Po połączeniu się grup

stafu2~naszej współpracy dobiegł koniec freepkm was doprowadzi do złowieszczej grupy acmilana ja mam wiele innych spraw na głowie

Po czym stafu2 odszedł w dal by pomagać innym z blastoisem gdy nastąpi jakiś pożar gdy reszta poszli szukać grupy acmilan93

Lukaduda ~wszystko już wiem tylko kto jeszcze?
Jaćwing84 ~jak to kto ?
Lukaduda ~no kto jeszcze jest z Acmilan93 ?
Jaćwing84 ~Ariuses , kamilmxp2005 , dszymczak16 ,Labun
Lukaduda ~tylko ?
luka i jaćwing będąc trochę w tyle od reszty
Jaćwing84 ~ nie chcę nic mówić ale jest niby jakiś zdrajca z obecnych ...

Po długiej i wyczerpującej podróży stwierdzili żę odpoczną i jutro dalej ruszą w podróż ...
Na następny dzień jak wstali nie było Jules1992 . Gdzie on ? On był właśnie tym zdrajcą .

lukaduda  

Postprzez lukaduda » 14 gru 2019, o 16:52

Ciąg dalszy historii
Lukaduda z ekipą idą szukać dalej ekipy acmilan93 naglę gdy luka odstawając od reszty myślał żeby ich zostawić i działać na własną rękę zrobił to ? Na szczęście nie bo możliwe że by nie dał rady ale pomyślał by zostawić w ostatniej chwili aż tu naglę powiedział sobie dość zszedł przy nabliższej okazji w drugą ścieżkę grupa postanowiła rozbić obóz i
przenocować na polanie zanim rozbili obozowisko zobaczyli brak lukadudy i nagle mia1996 powiedziała

mia1996 ~ jak to zwykle nie wolno go spuszczać z oka bo weźmie i będzie działał na swoją rękę jak to on...
Rafael128~ dopiero to mówisz ?
mia1996~ myślałam że tym razem będzie inaczej

Luka będąc na miejscu spotkał pięć osób w tym Jules1992

Lukaduda ~ jules zdrajco ty ... Szkoda słów na ciebie ...

Luka złapał za swoje 6 pokebolli by wysłać swoje pokemony...
Lukaduda ~darkrai , gliscor ,serperior , delphox ,togekiss , artucinoo naprzód!

lukaduda  

Powrót do HydePark