ceny minimalne na targu

Postprzez poloki1280 » 2 lip 2019, o 17:48

ja tez jestem za dzięki temu nie będą kosmiczne ceny na targu i każdy będzie mógł sobie robić poka a nie teosoby zachłanne z kasą jak lodu

poloki1280  

Postprzez pokemonek » 3 lip 2019, o 09:41

no wyrywanie z gardeł jagód nie jest to rywalizacja rywalizacja to równe szanse :) i od tego są turnieje, ligi i arena dzięki równym szansą będzie można rywalizować dobrze :D, rywalizacja to rzecz której powinien zaznać każdy bogaty czy biedny, bo o to chodzi w tej grze :D by to czynić a gdy rywalizacji będzie więcej to i jagód będzie więcej :), to są pokewalki nie ,,pokepodbijamy ceny jagód by się nachapać ich " :D więc niech więcej osób ma szanse na toczenie walk dobrych
Ostatnio edytowano 3 lip 2019, o 10:08 przez pokemonek, łącznie edytowano 1 raz

pokemonek  

Postprzez amon-re » 3 lip 2019, o 10:08

i tak będą.

tyle że transakcje nie beda na widoczne tylko wszystko bedzie na prywatnych hulało.

Znajdzie się jeden który będzie skupował wszystko, a na targu nie będzie się opłacać - zresztą już się nie opłaca. co widać po ryneczku gdzie rok temu nie nadążałem sprawdzać ofert, a teraz jest liche 7 stron xD

serio, uważam że dysproporcje pomiędzy starą gwardią, średniakami jak ja, i nowymi to jest przepaść.
jest tylko kilka przypadków że ktoś zamiesza.
لَا إِلٰهَ إِلَّا ٱلله

amon-re  

Postprzez pokemonek » 3 lip 2019, o 10:23

chcemy Amonie to zmienić nie oczekiwać jak nam ,,tłumaczono będzie więcej osób to problem zniknie" mym zdaniem trzeba w 2 stronę rozwiązanie problemu by było więcej osób, przydałoby się tyko dać szanse postępowi i burzy mózgów tu zebranych dziękuje kochani za wsparcie :), trwamy w oczekiwanie na baczne oko admina który przeczyta ci i jak i stwierdzi ostatecznie co i jak mam nadzieje że da przynajmniej szanse temu po wyczytaniu, ostatni ruch należy do niego

pokemonek  

Postprzez ariuses » 11 lip 2019, o 23:12

moim zdanie stale blokowanie wzrostu cen jest bez sensu, proponowalbym zrobic taki powiedzmy 3 miesieczny reset cen jagodek, polegajacy na nalozeniu tej maksymalnej ceny na jagodki np na te 500k, a po uplywie tego czasu powrot do obecnego stanu, czyli ceny bez limitow

ariuses  

Postprzez nieznajomy » 15 lip 2019, o 17:02

thejacobeuu napisał(a):
nieznajomy napisał(a):Na nie.Dlaczego? Gra była by za łatwa dla graczy,a gracze by zarabiały więcej.Uważam ze nie powinno wejść ta propozycja do gry.

A jak jagod y sa po 1kk i inne rzeczy to jest dobrze?

Ceny takie będą mimo to a cen maksymalnej nie będzie na grze.Bo to się nie opłaca.Kiedy gracz ustala większą cenę za sztukę to idzie z tym ze cena rośnie minimalna prosta zasada.
Wiem ile popełniłem błędów w grze.Chcę od nowa zacząć wszystko.Zaufa mi ktoś?

nieznajomy  

Postprzez donmateo » 17 lip 2019, o 09:20

Jak dla mnie temat totalnie bez sensu. Z jednej strony chcecie zarabiać jak najwiecej(podnoszac cene przedmiotow ktore sa wam nie potrzebne), jednoczesnie obnizajac ceny jagod( bo te chetnie kupujecie) To jest wlasnie patrzenie na czubek wlasnego nosa. Co do nowych graczy to wlasnie oni glownie zarabiaja na jagodach na poczatku, wiec w przypadku obnizki cen jak maja zarobic na przedmioty, okruchy ktorych akurat nie posiadaja a ktore mialy by byc jeszcze drozsze?
W przypadku sprzedazy przedmiotow lepsze bylo by wprowadzenie mozliwosci sprzedazy u handlarza/kupca przedmiotow .

donmateo  

Postprzez pokemonek » 17 lip 2019, o 12:41

słuchaj ja mówię o tym by wyrównać szanse takim co mają mniej hajsu a robią poki i taki sb wtedy będzie mógł kupić tak samo jak ja, ty czyli gracze lepsi... i tak jak ci przebijacze i to oni patrzą na czubek własnego nosa ...kosztować dużo a robienie się powoli chore to różnica bo poprostu tak się dzieje... powiedz mi właściwie zmierza do tego że trzeba będzie być ciągle miliarderem by wykarmiać poki, a tak już lepsza zasada kto 1 ten lepszy z targu w 1 cenie a będą chcieli to wyślą na pw i tyle... miałbym na zakup takie same szanse jak ktoś, myślę że więcej byłoby graczy po takim czymś a więcej graczy to więcej jagód, mieliby rywalizacje... zobacz już do czego to zmierza, gdybym ja patrzył na czubek własnego nosa podbijałbym ceny by wszyscy słali mi mam wysoki lvl byłoby mi łatwo..., co do cen rzeczy i jak chodzi o podbicie no słuchaj początkujący gracz zabuli raz sb np więcej za coś czy kilka a zapłacą potem mu dobrze dużo x więcej jak będzie dropił przyszłościowe :D więc gdzie tu myślenie znów o czubku nosa? Tak samo przyszłościowa jest cena jagód dla nowych jakby się udało w 1 :), sprzedadzą kilka na początku a na przyszłość zapłacą sb tyle samo co sprzedają a na ogół więcej się kupuje

pokemonek  

Postprzez amon-re » 17 lip 2019, o 13:04

wybacz ale popieram w 100% Don'a
لَا إِلٰهَ إِلَّا ٱلله

amon-re  

Postprzez pokemonek » 17 lip 2019, o 13:16

teraz no nowszy i tak by np kupić shina za 10kk np sprzeda 10 jagód spec a nie 33...nie są tacy biedni to ma w planach poprostu sprawić by miało ręce i nogi, ci mają start już łatwiejszy, za to ci co zaczynają bym powiedział karmienie mają ciężej teraz bez jakiś ogromnych lvli i hajsu ogromnego, wzrost minimalów miałby sprawić że taki gracz zaczynający mógłby zarobić na te jagody...Don jako przebijacz z ogromem hajsu tego nie zrozumiesz ja nie myślę o sb mógłbym napisać ,,dam 2kk za spec jagody" tylko no spytaj kto chciałby wtedy grać, nie odwalę takiej lipy bo myślę o innych więc chciałbym przynajmniej to zastopować, ja to myślę że dzięki temu nachapiecie się i wy przebijacze cen jagód myśl przyszłościowo

pokemonek  

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Propozycje do gry