ceny minimalne na targu

Postprzez pokemonek » 29 cze 2019, o 19:05

składam propozycje powiększenia ceny minimalnej przedmiotów +5%, oraz okruchów jak są jeszcze jakieś rzeczy pisać, dlaczego tak ? A no sprawa wygląda tak są tam jakieś ceny w porządku ale znajdują się osobnicy co dają za bezcen i rozpieszczają nowszych i normalna cenka ich w ząbki gryzie :), więc tak sugeruje przedmioty +5% minimalna 3kk jak za to co one dają gigantyczna nie jest a spoko, no i okruchy słoneczny, świtu i błyszczący 3kk, 5kk zmierzchu księżycowy oraz pozostałe 4,5kk :), myślę że to nie jest jakoś piekielnie dużo a rozsądnie bo ciut no ceny za bardzo minimalne się zaniżyły co psuje ciutkę targ :)

pokemonek  

Postprzez acmilan93 » 29 cze 2019, o 19:21

Popieram :) jeszcze przydało by się zrobić coś z cenami jagód. Przy obecnych cenach wielu graczy nie jest wstanie konkurować z graczami co mają długi staż. Choćby stworzenie pokemona lidera że statystykami powyżej 10 k jest bardzo trudne kupując jagody po 1 kk. Proponował bym żeby system samoczynnie ustalal maksymalna cenę jagód za jakie można je wystawić na targu

acmilan93  

Postprzez pokemonek » 29 cze 2019, o 19:27

nom też jestem za, no 1kk to sporo ... nowsi sb windują ceny na przyszłość, są przypadki przebijania..., nie ma tego co kiedyś ustalonej 1 :) wtedy każdy ci co kupowali kupowali ci co sprzedawali sprzedawali szło się dogadać i wszystko fajnie :D od pewnego czasu powstała na moda na windowanie

pokemonek  

Postprzez pokemonek » 30 cze 2019, o 07:04

no sam nie wiem czy coś z tego będzie ale chciałbym by się udało... bo liczba osób windujących ceny jagód była mała, a ten pomysł sprawiłby wyrównanie że każdy by sb kupować mógł :) jako przedmioty potrzebne... a dlatego wzrost cen tamtych bo to 1 razowe jakby raz zapłaci się za coś a potem z 50 opchnie się za tyle jak naznajduje się, no i to tak osoba windująca ceny jagód to ta co myśli dam więcej będą tylko mi wysyłać, a osoby sprzedające je często no widzą ooo większy hajs nie myślą że później zabulą więcej :), a pomysł ma wspierać wyrównanie

pokemonek  

Postprzez thejacobeuu » 30 cze 2019, o 08:23

popieram dobry pomysł, jest to lekka zmiena ale potrzebna! :D

thejacobeuu  

Postprzez pokemonek » 30 cze 2019, o 08:56

nom czekamy na kolejne osoby, bo naprawdę prekracza to ludzkie pojęcie co jak ktoś jeszcze przebije wchodząc w ten system jak znając życie pojawi się taki co i tak to przebije... z 300k zrobiło się 1kk to jakby sb wyobrazić to z punktu widzenia osoby na jakimś 60lvlu która by miała zacząć sb karmić jakieś 1,5kk-2kk tym błędnym kołem odechciałoby jej się grać a przydałoby się raczej by było chętnych do gry tyle osób poodłaziło

pokemonek  

Postprzez stafu2 » 30 cze 2019, o 09:02

Pokemonek z przedmiotami jak najbardziej na tak bo sprzedawanie po minimalu to bezsens zgadzam sie dlatego chociaz ta cena powinna byc wyzsza a co do jagód to zgadzam sie max cena sprzedaży powinien być 1kk i nic więcej bo czasem ludzie przeginają z podwyzszaniem ceny. Także obie sprawy na tak popieram

stafu2  

Postprzez pokemonek » 30 cze 2019, o 09:08

nom o tym mówię a śmiałbym nawet zasugerować z 600k ten max ale nie wiem czy już sama max cena by nie była za wielkim postępem gry, i już pd nie ma kto zbytnio sprzedać więc jak graczą styknie na jagody nowszym jak mniej max PA, a no nie każdy chciałby grać na przelewy a dla samej przyjemności..., więc jak gracze mieliby czerpać w gorszym wypadku przyjemność z postępu jak ja na wysokim słabszą ją odczuwam, ale może sprawiłoby to przypływ osób który no coś by dorzucili wtedy tylko musiałaby ich gra wciągnąć jak mnie spory czas temu może nie przelewałem ale dużo grałem :)

pokemonek  

Postprzez nieznajomy » 30 cze 2019, o 11:08

Na nie.Dlaczego? Gra była by za łatwa dla graczy,a gracze by zarabiały więcej.Uważam ze nie powinno wejść ta propozycja do gry.
Wiem ile popełniłem błędów w grze.Chcę od nowa zacząć wszystko.Zaufa mi ktoś?

nieznajomy  

Postprzez thejacobeuu » 30 cze 2019, o 11:23

nieznajomy napisał(a):Na nie.Dlaczego? Gra była by za łatwa dla graczy,a gracze by zarabiały więcej.Uważam ze nie powinno wejść ta propozycja do gry.

A jak jagod y sa po 1kk i inne rzeczy to jest dobrze?

thejacobeuu  

Następna strona

Powrót do Propozycje do gry