przez szerszeń » 2 paź 2018, o 15:32
cześć to Aaron, pisze z szerszenia bo coś na Aaronie nie trybi mi wejście na forum, pomijając chciałbym serdecznie pozdrowić osoby z którymi miałem szczególną relecję tj. piotrek, stafu2, emilpunk, dawid234, misiek3000, MonsterMaster, edifu, lukaduda, fifo987, kamilmxp2005, theoo, Damcio1, mia1996, Jaćwing84, Nemezix, dszymczak16, PROMETEUSZ13101988, pokemonek, domi123, fresh, Acmilian93 i chyba tyle, trochę was jest, jeżeli kogoś nie napisałem kto rzeczywiście na to zasłużył niech napisze pod tym postem wejdę i edytuje, a pewnie zadacie sobie pytanie dlaczego was wymieniłem, otóż to z każdym z was gadałem na czacie, dobijałem udane transakcje oraz często was pytałem o pomoc w każdej sprawie, wszyscy mi pomagaliście, za co bardzo wam dziękuje. Kończę ponieważ muszę sobie poukładać sprawy prywatne, natomiast o was nigdy nie zapomnę, byliście wszyscy dla mnie wirtualną rodziną, nawet ci nie wymienieni. Ale to nie znaczy że nie będę wchodził na grę, oczywiście będę bo nie mogę was zostawić. Będę wchodził w miarę możliwości. Nie żądam od was długich pożegnań wystraczy że zostanę w waszej pamięci. Podpisano: AARON