Ps.Jak piszę aby się uspokoili to ja dostaję bany.A zostawić chat bez modów to się po zabijają.Dlatego są na mnie skargi bo nie lubią kabli.Ech
theoo napisał(a):Gracz Emilpunk przesadził w sposób dosadny. Dlatego oprócz bana na czat dostaje też bana ogólnego żeby przypadkiem na pw się to nie powtórzyło.
lukaduda napisał(a):theoo napisał(a):Gracz Emilpunk przesadził w sposób dosadny. Dlatego oprócz bana na czat dostaje też bana ogólnego żeby przypadkiem na pw się to nie powtórzyło.
A ja ? Mam nadzieję że nic nie zrobiłem złego by oberwać
emilpunk napisał(a):Theoo szanujmy się nigdy do tego człowiek nie napisał bym na priv, nigdy do niego nir pisałem, a że gracz mnie irytuje i wtrąca się w nie w swoje sprawy i wypisuje do mnie to tak się skończyło do zobaczenia za 5 dni, miłej gry bez lukadudy wszytkim, nie dziękujcie mi
theoo napisał(a):lukaduda napisał(a):theoo napisał(a):Gracz Emilpunk przesadził w sposób dosadny. Dlatego oprócz bana na czat dostaje też bana ogólnego żeby przypadkiem na pw się to nie powtórzyło.
A ja ? Mam nadzieję że nic nie zrobiłem złego by oberwać
Jakbyś czymś zawinił też zostałbyś ukarany.emilpunk napisał(a):Theoo szanujmy się nigdy do tego człowiek nie napisał bym na priv, nigdy do niego nir pisałem, a że gracz mnie irytuje i wtrąca się w nie w swoje sprawy i wypisuje do mnie to tak się skończyło do zobaczenia za 5 dni, miłej gry bez lukadudy wszytkim, nie dziękujcie mi
Czegokolwiek by nie zrobił Twoje zachowanie było karygodne.