Zaczynamy!
1.Dodanie Aloli
Dlatego,że chciałbym,aby były Alolańskie formy poków,a Alolańskie poki pochodzą z Aloli
2.Stowarzyszenia
Tak samo, Jak u Jeremiasha.
3.Pluszaki
Chcialbym,aby były przedmioty ,,Pluszaki'' Koszt:40000 jenów.Można wybrać dowolne poki jako pluszaki.działanie:Częściej spotyka się tego poka w Dziczy(tylko w tej,w jakiej występuje,Wzmacnia swoje poki,które są identyczne do pluszaka,i zwiększa szanse na złapanie tego poka.Pluszaków można zabrać max 6.W wypadku,kiedy nie ma w dziczy danego poka,to wzmacnia losowego poka z drużyny.Ponadto można dostać osiągnięcie za kupione pluszaki,np.: 1 pluszak-1 Losowy pokeball specjalny,5 pluszaków-3 losowe pokeballe specjalne,10-100 losowych jagód zwykłych,15-9 losowych jagód specjalnych,30-5 cukierków itd..Ja dałem tylko przykład.
4.Dodanie wysp Pomarańczowych
Chciałbym,aby były również Wyspy Pomarańczowe.4 Odznaki z tych wysp dają udział w Pomarańczowej lidze,z której można wygrać PUCHAR,a te odznaki zwiększają szanse na złapanie poka.Jeśli liga nie wystartuje,to zamiast graczt są komputerowi gracze.Wtedy Częściej spotykasz trenerów,ale często ci coś dadzą.Poki do spotkania w tych wyspach: Poki z regionu Kanto(te,które można spotkać w dziczy bez legend) i szansa (1%) Na Arceusa(nieważne który poziom).
5.Sortowanie poków w rezerwie
6.Możliwość Wybierania przyjaciół i wrogów Poza forum.
7.Mieszkanie
Dzięki temu Można Odwiedzić dom,może znajdziemy jakieś zadania,Może dostaniemy itemy,może można schować do Skrzyni itemy,lecz jak schowamy,to jest duża szansa,że o północy będziemy mieli więcej tych itemów.To jak Stowarzyszenia Szeroki Temat(no,może nie tak bardzo).
8.STAB
Tak samo jak u Jeremiasha,tylko Bonus do STAB moim zdaniem powinien wynosić 33%.
Napisz, za którymi jesteś na tak,za którymi na nie,a za którymi na nwm(nie wiem)
Miłego Dnia/Dobrej Nocy