,,Ostatnia Szansa"

Postprzez dominiktar » 25 kwi 2018, o 21:30

amon-re napisał(a):mamy końcówkę kwietnia, założyłeś temat w lutym... nie sugeruje Ci to czegoś?

Odgrzewanie po raz wtóry tego tematu jest moim skromnym zdaniem bezcelowe

nikt się ciebie o zdanie nie pytał;), czekam na odpowiedź od admina dlatego upuje, bezcelowe to są twoje odpowiedzi ^^, więc nie wplątuj się w wątek który cie nie tyczy ;)

dominiktar  

Postprzez bartek300 » 26 kwi 2018, o 14:03

amon-re napisał(a):mamy końcówkę kwietnia, założyłeś temat w lutym... nie sugeruje Ci to czegoś?

Odgrzewanie po raz wtóry tego tematu jest moim skromnym zdaniem bezcelowe

Czytaj ze zrozumieniem. I zamilcz w tym temacie.Dominiktar tym bardziej powinieneś z nami grać.Panie Adminie to dobry człowiek,czym zawinił ze go nie ma zmami na grze?
Każdy ma jakiś cel w życiu tylko trzeba oto zawalczyć nie poddawać się

bartek300  

Postprzez amon-re » 26 kwi 2018, o 18:58

widzę że teraz Bartuś upodabniasz się do wazeliny.
Ty zawiniłeś swoim postępowaniem, że wszędzie jesteś wyśmiewany.
Uwalić chciałeś

Szycę - unsuccessful
Miśka - unsuccessful
theo - unsuccessful
kaka17 - unsuccessful

Ale tak się szacunku nie zdobywa, że będziesz wielkim obrońCOM Dominika.

I jak zwykle obiecujesz, a słowa nie dotrzymujesz:
przez bartek300 » So kwi 14, 2018 9:52 pm
"Na tą chwilę rezygnuję z gry."

@Dominiktar - skoro temat jest publiczny, to chyba oczywiste że mogę zabrać głos. A mój głos jest taki, że podbijasz temat bez sensu - bo ewidentnie jesteś IGNOROWANY :lol:
Zobacz daty logów Admina, także mój przyjacielu LOOOGIC!
لَا إِلٰهَ إِلَّا ٱلله

amon-re  

Postprzez bartek300 » 26 kwi 2018, o 21:51

amon-re napisał(a):widzę że teraz Bartuś upodabniasz się do wazeliny.
Ty zawiniłeś swoim postępowaniem, że wszędzie jesteś wyśmiewany.
Uwalić chciałeś

Szycę - unsuccessful
Miśka - unsuccessful
theo - unsuccessful
kaka17 - unsuccessful

Ale tak się szacunku nie zdobywa, że będziesz wielkim obrońCOM Dominika.

I jak zwykle obiecujesz, a słowa nie dotrzymujesz:
przez bartek300 » So kwi 14, 2018 9:52 pm
"Na tą chwilę rezygnuję z gry."

@Dominiktar - skoro temat jest publiczny, to chyba oczywiste że mogę zabrać głos. A mój głos jest taki, że podbijasz temat bez sensu - bo ewidentnie jesteś IGNOROWANY :lol:

Nie zaśmiecaj forum.
Każdy ma jakiś cel w życiu tylko trzeba oto zawalczyć nie poddawać się

bartek300  

Postprzez jeremiash » 27 kwi 2018, o 00:47

Amon-re dokładnie ;)
Obrazek
Wszystko płynie, wszystko płynie, wszystko płynie znów...

jeremiash  

Postprzez dominiktar » 28 kwi 2018, o 00:19

Zobacz daty logów Admina, także mój przyjacielu LOOOGIC![/quote]

woo jestem ignorowany bo nie jestem takim idiotą i nie wpłacam na tą grę tyle hajsu zeby admin mnie nie miał w dupie jak kazdego innego gracza na którym nie ma zysku :), w dupie mam jego logi, widać ze ma zero szacunku do graczy, liczy sie dla niego tylko hajs, nic kurde więcej.

dominiktar  

Postprzez theproject » 28 kwi 2018, o 08:32

dominiktar napisał(a):@Dominiktar - skoro temat jest publiczny, to chyba oczywiste że mogę zabrać głos. A mój głos jest taki, że podbijasz temat bez sensu - bo ewidentnie jesteś IGNOROWANY :lol:

woo jestem ignorowany bo nie jestem takim idiotą i nie wpłacam na tą grę tyle hajsu zeby admin mnie nie miał w dupie jak kazdego innego gracza na którym nie ma zysku :), w dupie mam jego logi, widać ze ma zero szacunku do graczy, liczy sie dla niego tylko hajs, nic kurde więcej.[/quote]
I tą wypowiedzią się zaorałeś

theproject  

Postprzez admin » 28 kwi 2018, o 10:37

dominiktar jakby Twoje zachowanie było odpowiednie to nie miałbyś bana i otrzymywałbyś ode mnie odpowiedzi.
Wyzywaniem nic tu się nie osiągnie. Twoje konta zostały zablokowane bo wczorajszych wypowiedziach na forum i czacie.

admin  

Site Admin

Postprzez dominiktar » 28 kwi 2018, o 22:51

admin napisał(a):dominiktar jakby Twoje zachowanie było odpowiednie to nie miałbyś bana i otrzymywałbyś ode mnie odpowiedzi.
Wyzywaniem nic tu się nie osiągnie. Twoje konta zostały zablokowane bo wczorajszych wypowiedziach na forum i czacie.

O proszę, 3 miesiące pisał pan 2 zdania ^^?, widzę ze te bezrobocie ostro namieszało w główce, przyznam moje zachowanie jest nieodpowiednie, przyznaje, nie chce kolejnej szansy, ani nic, ale powiedz mi adminie, czy to co piszesz o ludziach co w to grają jest odpowiednie?, Traktujesz graczy jako maszynkę do pieniędzy, Piotrek miał takie samo zachowanie jak ja ^^, miał dostać perma, ale za dużo korzyści z niego ^^, to wymyśliło się bany na czat ^^ ambitnie, ten hajs ci namieszał w głowie ;), pamiętam moje początki tutaj jak jeszcze byłeś normalny ;), jak widać z dobrego moderatora zmieniłem się w ,,Patologie", nawet pan błędów nie umie porządnie naprawić, zgłaszałem jak byłem modem, z rankingiem, podziało tydzień, potem się zepsuło, najs, Wywalił pan totusia z pozycji moderatora, za to co on zrobił na tej grze?, ambitnie, jakby wpłacił jak inni 5 k plnów to byś mu zostawił jeszcze przeprosił i całował po piętach, najs, Moje ip jest na tym koncie tylko dlatego ze totuś mnie odwiedził i dałem mu się zalogować, przecież tutaj każde konto nie jest moje, logiczne, odnieśmy się do starych spraw może ^^, Tomekz155, hmm wszystko ładnie piękny niby porządny gracz a jednak to twoje konto adminku ^^, słuchaj wyszła aktualizacja i tomus po 15 minutach miał shiny aerodactyla, hmm ciekawe? to się da wytłumaczyć ze fart i wgl hmm?, Albo jak na tomusiu miałeś skrzeka na rhyperiorze, niby błąd ale jednak nie do końca ;), całą grę robisz graczy w konia, a jak nagle ktoś cie odkrył i zaczął reagować to zaczęłaś się pozbywać świadków, hehe, ogarnij się , bo prędzej czy później stracisz wszystko, nie pozdrawiam

a wszystkim innym którzy to czytają miłej gry, i powodzenia w życiu :)

dominiktar  

Postprzez admin » 28 kwi 2018, o 23:20

Uwielbiam Twoje teorie :)
Z całego zamieszania z Twoją osobą ucierpiał tylko Totodile, bo logujesz się na jego koncie, a dodatkowo piszesz w jego imieniu na czacie co jest powodem odebrania uprawnień na czacie. A to dzięki jego protekcji miałeś kiedyś moderatora.

admin  

Site Admin

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Bany i kary