dominiktar napisał(a):Drogi Adminie.
Ostatnio miałem trochę problemów w życiu prywatnym, co przełożyło się na niezwykle karygodne zachowanie, którego serdecznie żałuję. Wiem, ile trudu kosztuje Pana prowadzenie strony i naprawdę doceniam to, co Pan dla nas zrobił. Pragnę Pana bardzo przeprosić za moje wybryki i obiecuję poprawę. Jak Pan widzi - i tak zmieniłem swoje zachowanie - kiedyś codziennie potrafiłem wyłapywać bana, natomiast ostatni rok upłynął bez ani jednego. W dodatku w jakimś stopniu pomogłem także rozwinąć grę, z czego jestem bardzo zadowolony.
Będę naprawdę bardzo wdzięczny, jeśli da mi Pan ostatnią szansę na poprawę. Na pewno Pan tego nie pożałuje, a ja zrobię wszystko, aby udowodnić, że to była dobra decyzja...
amon-re napisał(a):ja dalej twierdzę że Admin cię nie odblokuje xD
amon-re napisał(a):ja dalej twierdzę że Admin cię nie odblokuje xD
misiek3000 napisał(a):Jestem na nie. Gracz ten pokazał, ile dla niego warta jest gra, pozwalał sobie na zbyt dużo.
bartek300 napisał(a):Dajcie szanse mu.Każdy popełnia jakieś błędy.To ze nie miał czasu na grę z jakieś przyczyny to już wywalacie takiego moda ze stanowiska?A totodile mało gra jeszcze mniej a ma nadal moda wyższego od innych modów. Przypomnę jjanko od fakt odblokowywał gracza matiusza z bana zasłużył na wysoką karę. Ale czym zawinił dominiktar ze nie może zostać ponownie modem? Z jakich przyczyn został zwolniony z funkcji moderowania. Co wiem fakt miał dobre opinie z graczem z szycą, ale on próbuje się zmienić.Może mnie też banował ale ja go lubię go.Trochę to smutne jak dla mnie ze nie ma moda.