admin napisał(a):Nawet nie wiem jak odnieść się do tych propozycji, żebyś nie czuł się urażony.
Ale obawiam się, że nie są one możliwe do wprowadzania

Wychodzi na to, że według Ciebie w grze jest wszystko do naprawy, więc to co tu robisz.
W każdej grze są pewne zasady i regulaminu. W tej są takie, a nie inne i tak jak napisałeś w poście wyżej to gra online. Nigdy nie będzie ona działać jak ta na konsoli.
Odpiszę pełną wersję i mam nadzieję, że odpowiedź dostanę
(linijkami)
1. Jaka szkoda, że będę czuł się urażony jaśnie oświecony książe Adminie
2. Czemu nie są możliwe do wprowadzenia? Nie chce się Panu?
3. Siedzę tutaj, ponieważ chcę pomagać ludziom i spowodować, że nowicjuszom będzie się grało lepiej i, żeby gra się rozwinęła (czyt. nie stać mnie na ds-a)
4. Piszę Pan, że tu są takie zasady a nie inne, w takim razie PO CO ZAKŁADKA PROPOZYCJE DO GRY
5. Może działać jak na konsoli i to bardzo dobrze
Odpowiedź do amona-re - sprawdź składy graczy, same slakingi albo ramaradosy. Kiedy zobaczysz np. mistrzostwa świata w pokemonach to zobaczysz, że różnorodność jest ogromna. Poza tym gra, której nazwy nie mogę wypowiadać (dostałem za to perm na IP), ale jej nazwa zaczyna się na poke a druga część to życie po angielsku; rozwija się o wiele szybciej mimo, że jest gorsza
Jeszcze raz proszę Pana, drogi Adminie o nie banowanie mnie i podjęcie dyskusji z honorem