Ogłoszenie do Admina

Postprzez bartek300 » 14 kwi 2018, o 23:52

Od pewnego czasu jak misiek3000,theoo, kaka17 zostali modami często banują mnie nie do końca sprawiedliwie. Dziś po raz kolejny dostałem bana za kłótnie, których nie było.No oczywiście misiek3000 dał mi bana na 2 dni od tak.A jak stafu pisał mi o zwale serca ze umiera nic nie zrobili. Po długim myśleniu,nie warto grać już. Po pewnie jak zawsze będą mody bronione przez admina,a prawda jest inna. Ja bardzo proszę oto aby zrobiono coś z tym.Bo nawet jak gracz upomnij gracza ze łamie regulamin to moderatorzy uważają ze się bawię w moda.To jest kpina jakaś.Proszę o szybką odpowiedź ze strony Admina w tej sprawie.Pewnie także zauważyłem ze będą wmawiali ze źle zachowuję się ale to bzdura jakaś z ich strony,aby nie stracili uprawnień do moderowania chatem. Jeśli gra ma być poważna to poważnie trzeba pomyśleć nad zmianą moderatorów chatu.Ja gram tu ponad 5 lat i dużo wiem na ten temat.Wiem jaka jest prawda cała.Szkoda mi tylko najlepszego pokemona co mam w grze.Ale nie da się już grać.Na tą chwilę rezygnuję z gry.
Każdy ma jakiś cel w życiu tylko trzeba oto zawalczyć nie poddawać się

bartek300  

Postprzez misiek3000 » 15 kwi 2018, o 00:02

Bartek, dzisiejsza Twoja akcja, jak i również cała reszta pokazuje jak bardzo twoje zachowanie odbiega od normy. Nie szanujesz graczy, zachowujesz się jak moderator, piszesz nie odpowiednie wiadomości. Myślisz, że to, że masz 5 lat stażu, to możesz wszystko? Otóż nie, odkąd są nowi moderatorzy, poczułeś się wreszcie traktowany jak normalny gracz, a nie księcia. Odkąd tylko gram widziałem jak sie zachowujesz, zero szacunku, co kilka dni miałeś swoje odpały i co? Każdy moderator cie upominał, ale bana ci nie dawali od razu, dlaczego? Bo wszyscy wiedzieli chyba, że to nic nie zmieni. Nadal będziesz się zachowywał jak Ci się podoba? Mam nadzieje, że wreszcie wydoroślejesz i pokażesz się z lepszej strony. Dostałeś szansę od admina, którą z tego co widzę wykorzystałeś jako możliwość recydywy. Nie będę już zważał na to, że tym co pisałeś potrafiłeś urazić niektóre osoby (w tym mnie). Po prostu proszę cię, abyś poprawił zachowanie. Myślisz, że jak uczestniczysz, podsycasz kłótnie na czacie, to nie dostaniesz bana? Nie jesteś księciem, a jeśli nadal myślisz, że jesteś tu najlepszy, to nic innego nie pomoże jak tylko kara. Nabierz troche szacunku do graczy, pokory i wróć do gry. Owszem grasz 5 lat i nadal nie potrafisz się zachować jak na normalnego gracza przystało. To że upominasz graczy, powoduje tylko to, że zaczynają Ci dogryzać. Z tego co widzę to brniesz w KAŻDĄ napotkaną dyskusję na czacie...
Pozamiatał

misiek3000  

Postprzez jeremiash » 15 kwi 2018, o 01:09

przejrzyj swoje durne posty na forum lub przypomnij swoje akcje na czacie i będzie lepiej dla większości jeśli nie będzie cie na czacie i najlepiej na forum
Obrazek
Wszystko płynie, wszystko płynie, wszystko płynie znów...

jeremiash  

Postprzez bartek300 » 15 kwi 2018, o 07:35

misiek3000 napisał(a):Bartek, dzisiejsza Twoja akcja, jak i również cała reszta pokazuje jak bardzo twoje zachowanie odbiega od normy. Nie szanujesz graczy, zachowujesz się jak moderator, piszesz nie odpowiednie wiadomości. Myślisz, że to, że masz 5 lat stażu, to możesz wszystko? Otóż nie, odkąd są nowi moderatorzy, poczułeś się wreszcie traktowany jak normalny gracz, a nie księcia. Odkąd tylko gram widziałem jak sie zachowujesz, zero szacunku, co kilka dni miałeś swoje odpały i co? Każdy moderator cie upominał, ale bana ci nie dawali od razu, dlaczego? Bo wszyscy wiedzieli chyba, że to nic nie zmieni. Nadal będziesz się zachowywał jak Ci się podoba? Mam nadzieje, że wreszcie wydoroślejesz i pokażesz się z lepszej strony. Dostałeś szansę od admina, którą z tego co widzę wykorzystałeś jako możliwość recydywy. Nie będę już zważał na to, że tym co pisałeś potrafiłeś urazić niektóre osoby (w tym mnie). Po prostu proszę cię, abyś poprawił zachowanie. Myślisz, że jak uczestniczysz, podsycasz kłótnie na czacie, to nie dostaniesz bana? Nie jesteś księciem, a jeśli nadal myślisz, że jesteś tu najlepszy, to nic innego nie pomoże jak tylko kara. Nabierz troche szacunku do graczy, pokory i wróć do gry. Owszem grasz 5 lat i nadal nie potrafisz się zachować jak na normalnego gracza przystało. To że upominasz graczy, powoduje tylko to, że zaczynają Ci dogryzać. Z tego co widzę to brniesz w KAŻDĄ napotkaną dyskusję na czacie...

Nie przypominam sobie takiej sytuacji jak było jjanko, wreeku i dominiktar ze mnie banowali od tak.Tylko wasza ekipa to robi a ty mi wmawiasz o zachowaniu? Najpierw pomyśl gdzie wy robicie błąd.
Każdy ma jakiś cel w życiu tylko trzeba oto zawalczyć nie poddawać się

bartek300  

Postprzez charcharklepa » 15 kwi 2018, o 08:15

Bartus pierwszy raz się z tobą zgadzam.

charcharklepa  

Postprzez charcharklepa » 15 kwi 2018, o 08:15

To nie były kłótnie tylko rozmowy.....

charcharklepa  

Postprzez amon-re » 15 kwi 2018, o 09:55

charcharklepa - o, lizus Bartusia?

popieram w 100% zdanie Miśka.
już tyle razy @Bartek300 uczestniczy w "spinach" i był już banowany, że bliżej do perma niż poprawy twojego durnego zachowania.
ile razy już czytaliśmy lamentu Bartusia, ile razy ja, i inni gracze, a już moderatorzy to w hurtowych ilościach zwracali tobie uwagę, i co?

Dalej to samo.

Recydywa level hard.
لَا إِلٰهَ إِلَّا ٱلله

amon-re  

Postprzez wojtek69 » 15 kwi 2018, o 10:44

bartek300 napisał(a):Od pewnego czasu jak misiek3000,theoo, kaka17 zostali modami często banują mnie nie do końca sprawiedliwie. Dziś po raz kolejny dostałem bana za kłótnie, których nie było.No oczywiście misiek3000 dał mi bana na 2 dni od tak.A jak stafu pisał mi o zwale serca ze umiera nic nie zrobili. Po długim myśleniu,nie warto grać już. Po pewnie jak zawsze będą mody bronione przez admina,a prawda jest inna. Ja bardzo proszę oto aby zrobiono coś z tym.Bo nawet jak gracz upomnij gracza ze łamie regulamin to moderatorzy uważają ze się bawię w moda.To jest kpina jakaś.Proszę o szybką odpowiedź ze strony Admina w tej sprawie.Pewnie także zauważyłem ze będą wmawiali ze źle zachowuję się ale to bzdura jakaś z ich strony,aby nie stracili uprawnień do moderowania chatem. Jeśli gra ma być poważna to poważnie trzeba pomyśleć nad zmianą moderatorów chatu.Ja gram tu ponad 5 lat i dużo wiem na ten temat.Wiem jaka jest prawda cała.Szkoda mi tylko najlepszego pokemona co mam w grze.Ale nie da się już grać.Na tą chwilę rezygnuję z gry.

Wszystko to prawda. Oni tacy są. Jak zawsze rzucają się na kogoś tylko dlatego że kiedyś coś zrobił
[*] za mojego brata LordKruszwila, poległ na forum na zawsze, niech pamięć po nim zostanie

wojtek69  

Postprzez charcharklepa » 15 kwi 2018, o 11:58

Nie amon-re poprostu mody dają bana za nic

charcharklepa  

Postprzez misiek3000 » 15 kwi 2018, o 12:01

CharCharKlepa, postaram się dzisiaj przytoczyć screeny z wczoraj, jak sam chciałeś bana dla bartka :). To że Ty też przesadziłeś i dostałeś bana, nie powoduje amnestii w sprawie zachowania bartka.
Wojtek69, jesteś naprawdę mało doświadczonym graczem i wybacz, ale nie masz racji. Gdyby Bartek się dobrze zachowywał, to admin nie miałby powodu zbanowania go z ostatnim ostrzeżeniem. Grasz od krótkiego czasu, także nie możesz znać jego wybryków. Nie rzucam się na nikogo, żeby ot tak zbanować. Widzę co sie dzieje na czacie i mogę to sprawdzić, także nie wmówisz mi, że banuje ot tak.
Bartek300, bo nikt Cie nie banuje ot tak. Poprzedni moderatorzy traktowali cie ulgowo, wszystko było dla cb super, a teraz jak wreszcie znalazłeś punkt zaczepienia (swoje naganne zachowanie, za które dostajesz bana), próbujesz zwalić winę na nas, bo rzekomo źle banujemy. Kolejny raz zdarza się taka sytuacja, lecz nadal posiadam stanowisko moderatora. Wiesz dlaczego? Bo to co piszesz to brednie...
Pozamiatał

misiek3000  

Następna strona

Powrót do Bany i kary