przez misiek3000 » 15 kwi 2018, o 00:02
Bartek, dzisiejsza Twoja akcja, jak i również cała reszta pokazuje jak bardzo twoje zachowanie odbiega od normy. Nie szanujesz graczy, zachowujesz się jak moderator, piszesz nie odpowiednie wiadomości. Myślisz, że to, że masz 5 lat stażu, to możesz wszystko? Otóż nie, odkąd są nowi moderatorzy, poczułeś się wreszcie traktowany jak normalny gracz, a nie księcia. Odkąd tylko gram widziałem jak sie zachowujesz, zero szacunku, co kilka dni miałeś swoje odpały i co? Każdy moderator cie upominał, ale bana ci nie dawali od razu, dlaczego? Bo wszyscy wiedzieli chyba, że to nic nie zmieni. Nadal będziesz się zachowywał jak Ci się podoba? Mam nadzieje, że wreszcie wydoroślejesz i pokażesz się z lepszej strony. Dostałeś szansę od admina, którą z tego co widzę wykorzystałeś jako możliwość recydywy. Nie będę już zważał na to, że tym co pisałeś potrafiłeś urazić niektóre osoby (w tym mnie). Po prostu proszę cię, abyś poprawił zachowanie. Myślisz, że jak uczestniczysz, podsycasz kłótnie na czacie, to nie dostaniesz bana? Nie jesteś księciem, a jeśli nadal myślisz, że jesteś tu najlepszy, to nic innego nie pomoże jak tylko kara. Nabierz troche szacunku do graczy, pokory i wróć do gry. Owszem grasz 5 lat i nadal nie potrafisz się zachować jak na normalnego gracza przystało. To że upominasz graczy, powoduje tylko to, że zaczynają Ci dogryzać. Z tego co widzę to brniesz w KAŻDĄ napotkaną dyskusję na czacie...
Pozamiatał