Śmieszne bany

Postprzez bartek300 » 3 kwi 2018, o 18:37

amon-re napisał(a):hahaha

"nudzę się bez czatu"

xD
może poczytaj coś wartościowego? Zrób kilka przysiadów. Cokolwiek...

Bartek, zapytam:

Czy Ty masz honor? Masz godność?

Plujesz sobie w twarz, robisz z siebie wiejskiego błazna, tchórza, kapusia, takiego ciapka, który przychodzi z płaczem i pretensjami do wszystkich ale nie do siebie, i prowokatora.
Jesteś największym pośmiewiskiem tej gry, czatu i Forum.

Udowodnij mi, że masz trochę, choć odrobinę ludzkiej przyzwoitości i już zamknij się

Mam honor-Ale nie mam nic do zarzucenia.Mam godność-Ale nie mam do czego przyznać
Każdy ma jakiś cel w życiu tylko trzeba oto zawalczyć nie poddawać się

bartek300  

Postprzez bartek300 » 3 kwi 2018, o 18:38

A ban jest był nie słuszny.Tylko moderatorzy mnie nie lubią i banują mnie od tak bo się nudzą.Proszę admina o pomoc w mojej sytuacji.Dziękuje

bartek300  

Postprzez theproject » 4 kwi 2018, o 00:03

bartek300 napisał(a):A ban jest był nie słuszny.Tylko moderatorzy mnie nie lubią i banują mnie od tak bo się nudzą.Proszę admina o pomoc w mojej sytuacji.Dziękuje

YYY MOMENT!!! :
Nie ryzykowali by banem i detronizacją banując nielubianą osobę dalej chce przeczytać wszystkie twoje zeznania

theproject  

Postprzez bartek300 » 4 kwi 2018, o 08:11

Dla modów żeby było jasno, mam prawo gracza uspokoić jak wyżywał na chacie ( nie obchodzi mnie czy wam to się podoba czy nie ).Chat jest dla wszystkich i mam wszelkie do tego prawa.A nie muszę ignorować jak gracz łamie regulamin na chacie.Radzę myśleć nad banami jakie dajecie graczom.Jesteście modami a wiecie ze to nie łamie regulaminu jak kogoś ktoś próbuje złagodzić gracza , aby przestał wyżywał.Proszę o anulowanie mojego bana, mody uwzięli się na mnie.

bartek300  

Postprzez bartek300 » 4 kwi 2018, o 08:30

Admin powinien ujrzeć światło i będzie was bronił a nie powinien.Powinien odebrać wam uprawnienia bo ja nic takiego nie zrobiłem. Liczę na uczciwość admina w mojej stronie.Na pewno teraz umawiają się między sobą co zrobić aby się obronić.Bo wiadomo są modami to wszystko wolno banować graczy od tak.Liczę na pomoc i Pozdrawiam.

bartek300  

Postprzez amon-re » 4 kwi 2018, o 10:01

Bartuś, co ty chrzanisz?

jak admin ma ujrzeć światło? xD
لَا إِلٰهَ إِلَّا ٱلله

amon-re  

Postprzez bartek300 » 4 kwi 2018, o 11:01

amon-re napisał(a):Bartuś, co ty chrzanisz?

jak admin ma ujrzeć światło? xD

światło czyli dla mnie jak już

bartek300  

Postprzez bartek300 » 4 kwi 2018, o 13:07

Dostałem bana nie słusznego na chat po raz kolejny.Proszę o anulowanie mojego bana

bartek300  

Postprzez theproject » 4 kwi 2018, o 15:41

bartek300 napisał(a):Dla modów żeby było jasno, mam prawo gracza uspokoić jak wyżywał na chacie ( nie obchodzi mnie czy wam to się podoba czy nie ).Chat jest dla wszystkich i mam wszelkie do tego prawa.A nie muszę ignorować jak gracz łamie regulamin na chacie.Radzę myśleć nad banami jakie dajecie graczom.Jesteście modami a wiecie ze to nie łamie regulaminu jak kogoś ktoś próbuje złagodzić gracza , aby przestał wyżywał.Proszę o anulowanie mojego bana, mody uwzięli się na mnie.

Yyy moment!!!
W takim razie dlaczego po prostu nie zrobiłeś screena po to żeby później z niego wyjść?
Nawet jeśli próbowałeś załagodzić sytuację to sam musiałeś nieumyślnie złamać regulamin dlatego zgłaszam ...

theproject  

Postprzez theproject » 4 kwi 2018, o 15:52

bartek300 napisał(a):Admin powinien ujrzeć światło i będzie was bronił a nie powinien.Powinien odebrać wam uprawnienia bo ja nic takiego nie zrobiłem. Liczę na uczciwość admina w mojej stronie.Na pewno teraz umawiają się między sobą co zrobić aby się obronić.Bo wiadomo są modami to wszystko wolno banować graczy od tak.Liczę na pomoc i Pozdrawiam.

*DZWIĘK GONGU*
STUL PYSK!
Admin niewidzialnego światła nie ujrzy . Będzie ich bronił tak jak ja teraz (Ale nie tym samy stylem). Admin im zaufał nieumyślnie złamałeś regulamin dlatego dostałeś bana (Chociaż nie wiem jak można nieumyślnie go złamać ale bartuś potrafi). Tak kurna będzie uczciwy ale do detronizacji nie dojdzie . Mody raczej nie muszą się porozumiewać w takich kwestiach . Tak wszystko im wolno dopóki nie łamią regulaminu Mody nie debile

theproject  

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Bany i kary