Miśq on tematu nigdy nie przestanie ciągnąć więc Ty to zakończ nie masz sobie nic do zarzucenia
theoo napisał(a):Bartku Ty zawsze jesteś niewinny a Twoja "kartoteka" coraz to dłuższa tylko...
Miśq on tematu nigdy nie przestanie ciągnąć więc Ty to zakończ nie masz sobie nic do zarzucenia
theoo napisał(a):Bartku Ty zawsze jesteś niewinny a Twoja "kartoteka" coraz to dłuższa tylko...
bartek300 napisał(a):theoo napisał(a):Bartku Ty zawsze jesteś niewinny a Twoja "kartoteka" coraz to dłuższa tylko...
A ty nie broń miska3000 bo wiesz doskonale ze chat jest dla wszystkich.Więc jestem nie winny a to ze napisałem w trakcje tam kłótni to nie moja wina bo chat jak sam wiesz jest dla graczy zarejestrowanych.

zola5 napisał(a):bartek300 napisał(a):theoo napisał(a):Bartku Ty zawsze jesteś niewinny a Twoja "kartoteka" coraz to dłuższa tylko...
A ty nie broń miska3000 bo wiesz doskonale ze chat jest dla wszystkich.Więc jestem nie winny a to ze napisałem w trakcje tam kłótni to nie moja wina bo chat jak sam wiesz jest dla graczy zarejestrowanych.
Chat może i jest dla wszystkich, ale jeśli ktoś źle się na nim zachowuje, to mają to pozostawić? Raczej nie. Jeśli ktoś by przeklinał co drugie słowo i obrażał innych, to moderatorzy nie mogą go zbanować, "bo chat jest dla wszystkich"? Nie sądzę.
theoo napisał(a):Nie bronie miśka, nie mam przed czym go bronić. Zapewne postąpiłbym tak samo jeżeli zająłbym się tą sprawąA Tobie Bartku naprawdę nie daje nic do myślenia to że miałeś tyle banów i to że większość graczy na czacie pisze Ci żebyś się zmienił ?
bartek300 napisał(a):Bądź ze mną poważny,nie lubię się kłócić.Jeśli czytałeś moje posty wcześniejsze to zauważyłeś pewnie ze chodzi mi oto ze w trakcje kłótni napisałem jedynie słowo takie aby gracz przestał używał niecenzurowanych słów na chacie. Jesteśmy już dorośli.Pewnie rozumiesz moje rozgoryczenie bezpodstawnym moim banem na chat, który miałem.