Śmieszne bany

Postprzez bartek300 » 3 kwi 2018, o 10:55

Wy tylko szukanie pretekstu do banowania mnie.Nic takiego nie napisałem żebym dostał bana.Ja domagam się usunięcia misiek3000 ze stanowiska bo banuje osoby co nic nie zrobiły.Mam prawo być oburzony. Proszę Pana Admina o odpisanie w tej sprawie.Ja nic nie zrobiłem , tylko upomniałem gracza szyca aby wyrażał się normalnie a nie zaczynał od słów na chacie niecenzurowanych.A pan moderator za to mi dał bana.Ja Proszę i nalegam coś z tym moderatorem misiek3000 zrobić.
Każdy ma jakiś cel w życiu tylko trzeba oto zawalczyć nie poddawać się

bartek300  

Postprzez misiek3000 » 3 kwi 2018, o 11:58

szyca napisał(a):Ale przepraszam bardzo, z tego co pamiętam to ja chyba nawet do Łukasza się dzisiaj nie odzywałem xD

Jak nie do niego to do kogoś innego db, ale też mogłeś się pochamować...
Pozamiatał

misiek3000  

Postprzez misiek3000 » 3 kwi 2018, o 12:02

bartek300 napisał(a):Wy tylko szukanie pretekstu do banowania mnie.Nic takiego nie napisałem żebym dostał bana.Ja domagam się usunięcia misiek3000 ze stanowiska bo banuje osoby co nic nie zrobiły.Mam prawo być oburzony. Proszę Pana Admina o odpisanie w tej sprawie.Ja nic nie zrobiłem , tylko upomniałem gracza szyca aby wyrażał się normalnie a nie zaczynał od słów na chacie niecenzurowanych.A pan moderator za to mi dał bana.Ja Proszę i nalegam coś z tym moderatorem misiek3000 zrobić.

"Tak to możesz do matki mówić" To jest upomnienie?! Od kiedy?! Dostałeś w pełni zasłużonego bana, oburzony to sobie bądź... Ty nigdy nic nie robisz...
Pozamiatał

misiek3000  

Postprzez bartek300 » 3 kwi 2018, o 13:10

misiek3000 napisał(a):
bartek300 napisał(a):Wy tylko szukanie pretekstu do banowania mnie.Nic takiego nie napisałem żebym dostał bana.Ja domagam się usunięcia misiek3000 ze stanowiska bo banuje osoby co nic nie zrobiły.Mam prawo być oburzony. Proszę Pana Admina o odpisanie w tej sprawie.Ja nic nie zrobiłem , tylko upomniałem gracza szyca aby wyrażał się normalnie a nie zaczynał od słów na chacie niecenzurowanych.A pan moderator za to mi dał bana.Ja Proszę i nalegam coś z tym moderatorem misiek3000 zrobić.

"Tak to możesz do matki mówić" To jest upomnienie?! Od kiedy?! Dostałeś w pełni zasłużonego bana, oburzony to sobie bądź... Ty nigdy nic nie robisz...

Skąd mam wiedzieć czy było to w trakcje kłótni ?( Jak dopiero wtedy wlazłem na chat] Wiem ze źle postąpiłeś i nadal bronisz siebie ? Wiesz ze chat należy dla wszystkich,a ja nic takiego nie napisałem abym dostał bana.Każdy o tym wie.

bartek300  

Postprzez bartek300 » 3 kwi 2018, o 13:13

Tak jak wspominałem napisałem jedno zdanie normalne bez obrażania ani prowokowania szycy. Nadal żądam wyjaśnień. To co napiszę w jego kierunku to wy uważanie za prowokacje, taka prawda. No dobra dojdziemy do porozumienia.Jakim tekstem napisałem do niego? Wiem ze nic takiego co mogło go prowokować nie było.Jak jesteś modem , proszę o shu tu na forum, wyjaśnijmy to.

bartek300  

Postprzez theproject » 3 kwi 2018, o 14:53

bartek300 napisał(a):Tak jak wspominałem napisałem jedno zdanie normalne bez obrażania ani prowokowania szycy. Nadal żądam wyjaśnień. To co napiszę w jego kierunku to wy uważanie za prowokacje, taka prawda. No dobra dojdziemy do porozumienia.Jakim tekstem napisałem do niego? Wiem ze nic takiego co mogło go prowokować nie było.Jak jesteś modem , proszę o shu tu na forum, wyjaśnijmy to.

IDŹ SIĘ KURNA LECZ!!!! NA ŁEB I BUZIĘ BO TY NIE MASZ RYJA NAWET!!!

theproject  

Postprzez amon-re » 3 kwi 2018, o 15:10

żenada.
لَا إِلٰهَ إِلَّا ٱلله

amon-re  

Postprzez bartek300 » 3 kwi 2018, o 15:23

Doczekam się tego shu na forum? Czy bawimy się kotka i myszkę?
https://www.youtube.com/watch?v=4mJczSd50PM

bartek300  

Postprzez bartek300 » 3 kwi 2018, o 15:48

Domagam się wyjaśnień.Doczekam się? Bo trochę nudzę się bez chatu,a nie czuję się winnym.Proszę także o anulowaniu mojego banu z chatu, bo nie wiem za co dostałem.NIC TAKIEGO NIE ZROBIŁEM ABYM MIAŁ BANA

bartek300  

Postprzez bartek300 » 3 kwi 2018, o 15:56

Był to ban bezpodstawny co mi nałożono na chat.Bardzo Proszę admina o pomoc w tej sytuacji.Misiek3000 zbanował mnie na chat ze wtrąciłem się w czasie kłótni, której nie było. W tym czasie gracz szyca napisał cytuje,, dupa,, na chat a ja tylko grzecznie napisałem aby przestał tak pisać czy jakoś tak a Pan moderator uważa ze to ja prowokowałem go do tego.Jak można prowokować kogoś jak tylko napisałem aby przestał tak pisać?

bartek300  

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Bany i kary