bartek300 napisał(a):Wy tylko szukanie pretekstu do banowania mnie.Nic takiego nie napisałem żebym dostał bana.Ja domagam się usunięcia misiek3000 ze stanowiska bo banuje osoby co nic nie zrobiły.Mam prawo być oburzony. Proszę Pana Admina o odpisanie w tej sprawie.Ja nic nie zrobiłem , tylko upomniałem gracza szyca aby wyrażał się normalnie a nie zaczynał od słów na chacie niecenzurowanych.A pan moderator za to mi dał bana.Ja Proszę i nalegam coś z tym moderatorem misiek3000 zrobić.
misiek3000 napisał(a):bartek300 napisał(a):Wy tylko szukanie pretekstu do banowania mnie.Nic takiego nie napisałem żebym dostał bana.Ja domagam się usunięcia misiek3000 ze stanowiska bo banuje osoby co nic nie zrobiły.Mam prawo być oburzony. Proszę Pana Admina o odpisanie w tej sprawie.Ja nic nie zrobiłem , tylko upomniałem gracza szyca aby wyrażał się normalnie a nie zaczynał od słów na chacie niecenzurowanych.A pan moderator za to mi dał bana.Ja Proszę i nalegam coś z tym moderatorem misiek3000 zrobić.
"Tak to możesz do matki mówić" To jest upomnienie?! Od kiedy?! Dostałeś w pełni zasłużonego bana, oburzony to sobie bądź... Ty nigdy nic nie robisz...
bartek300 napisał(a):Tak jak wspominałem napisałem jedno zdanie normalne bez obrażania ani prowokowania szycy. Nadal żądam wyjaśnień. To co napiszę w jego kierunku to wy uważanie za prowokacje, taka prawda. No dobra dojdziemy do porozumienia.Jakim tekstem napisałem do niego? Wiem ze nic takiego co mogło go prowokować nie było.Jak jesteś modem , proszę o shu tu na forum, wyjaśnijmy to.