Wasze ulubione pokemony TOP5

Postprzez jeremiash » 20 mar 2018, o 23:35

1. Dragonite - najlepszy pok według mnie uwielbiam go od odcinka anime "Wejście Dragonite'a"
Obrazek
2. Charizard -ulubiony pokemon Asha, fajne mega ewolucje.
Obrazek
3. Snorlax - leniwy grubas zawsze śmieszyły mnie odcinki z nim ;)
Obrazek
4. Pikachu - sentymencik ;d najbardziej rozpoznawalny pokemon xd
Obrazek
5. Mewtwo - moja ulubiona legenda, lubię za jego historię... i przypomina mi kogoś z Dragonballa ;)
Obrazek
6. Jigglypuff - spiewa piękne kołysanki xd
Obrazek

Nie brałem pod uwagę gier ponieważ bardziej polubiłem te pokemony przez anime, w grach jakoś nie ma dla mnie to większego znaczenia...
Obrazek
Wszystko płynie, wszystko płynie, wszystko płynie znów...

jeremiash  

Postprzez theproject » 20 mar 2018, o 23:40

zola5 napisał(a):5. Blastoise - zawsze go brałam na początku swojej przygody w regionie Kanto :3 Uważam go za najlepszego startera, choć w przeciwieństwie do Charizarda i Venusaura ma tylko jeden typ :l
4. Dragonite - po prostu ulubiony pokemon smok :D Wygląd, moveset... wszystko w nim lubię :3:
3. Espeon - jak dla mnie najlepsza ewolucja Eevee. Za co pojawił się na tej liście? Pewnie za wygląd xD
2. Vileplume - chyba jeden z moich ulubionych trawiastych pokemonów z Kanto. Był zawsze łatwy do zdobycia [nie oszukujmy się, zdobycie oddisha w grze nie było trudnym zadaniem], a typowe połączenie trawiasty + trujący uąłtwia grę.
1. Porygon 2 - w sumie to lubię wszystkie porygony, ale jego wybrałam ze względu na wygląd kaczki xD Mam lekki sentyment do pokemonów normalnych, nie wiem dlaczego :v Uwielbiam w nim tą różnorodność ataków, jakie może się nauczyć.

A także Porygon2 w połączeniu z Evolite to ciężka do zabicia bestyja

theproject  

Postprzez charmadel » 21 mar 2018, o 15:52

1. Charizard- Uwielbiam go, bo charizard był najpotężniejszym pokemonem asha. Lubię go też za super wygląd i super mega evolucje. (Chodzi mi o mi o mega evolucję X)
2. Umbreon- Jest bardzo słodki. Jest moją ulubioną evolucją eevee.
3. Hydreigon- Tego pokemon poznałem dosyć nie dawno. Jest moim ulubionym pokiem smoczym. Lubię go za swój super wygląd.
4.Mewtwo- Moja ulubiona legenda.
5.Volcarona Moja ulubiona pseudo legenda (poza hydreigon'em). Tego poka poznałem kilka tygodni temu. Lubię ją za swój super wygląd.
W moim top 5 kierowałem się głównie anime.

charmadel  

Postprzez sasetka1 » 25 mar 2018, o 20:12

[quote="charmadel"]1. Charizard- Uwielbiam go, bo charizard był najpotężniejszym pokemonem asha.
moim zdaniem silniejsza jest Greninja

sasetka1  

Postprzez charmadel » 26 mar 2018, o 19:03

sasetka1 napisał(a):
charmadel napisał(a):1. Charizard- Uwielbiam go, bo charizard był najpotężniejszym pokemonem asha.

Moim zdaniem silniejszy był charizard ale dobra każdy ma swoje zdanie.

charmadel  

Postprzez theproject » 26 mar 2018, o 19:28

charmadel napisał(a):
sasetka1 napisał(a):
charmadel napisał(a):1. Charizard- Uwielbiam go, bo charizard był najpotężniejszym pokemonem asha.

Moim zdaniem silniejszy był charizard ale dobra każdy ma swoje zdanie.

Charizard Asha nawet bez Mega Evo mógłby rozwalić Charka Alaina

theproject  

Postprzez charmadel » 26 mar 2018, o 21:08

moim zdaniem silniejsza jest Greninja[/quote][/quote]
Moim zdaniem silniejszy był charizard ale dobra każdy ma swoje zdanie.[/quote]
Charizard Asha nawet bez Mega Evo mógłby rozwalić Charka Alaina[/quote]
To prawda.

charmadel  

Postprzez theproject » 26 mar 2018, o 22:07

Chociaż i tak jakby mój Gallade wbił to by rozwalił wszystko

theproject  

Postprzez lukasz_to_ja » 4 kwi 2018, o 17:58

theproject napisał(a):W tym temacie będziemy mieć swoje TOP5 Ulubionych pokemonów i dlaczego akurat ten pokemon (nie chodzi że z tej gry) Geny 1-7. zaczynamy TOP5

AKTUALIZUJE

5.Tyranitar mój ulubieniec z Fire Red tu nic nie musze mówić Pseudo i mega evo ma więc bardzo dobry pok
4.Lucario - Ten Badass by wasze poki złoił w 3 sekundy, uroku dodaje mu wygląd i mega evo myślę że Lucario to powinien być Pokemon legendarny albo chociaż pseudo-legendarny
3. Empoleon - Szczerze ten pok jest taki no nie typowy na tej liście ale jest ostateczną formą Piplupa a Piplup to słodziak a Empo to koZak pro100 z FaZe
2. Garchomp Smoczy i ziemny typ + tego kozaka nie zbije byle kto + Mega evo + Pseudo legenda = Numer 2
1.Gallade Ostatnio bardzo duŻo nim gram w Randomizerach z gen 4-5 . Świetny Pok. Garchomp + Gallade to mieszanka wybuchowa . Jak na razie to Garchomp i Gallade będą w KaŻdym moim składzie

5 Zygarde 100% Bardzo wygląd mi się podoba i jest strasznym koksem
4.Bisharp Również epicki wygląd i sympatia 1 pokemon w pokemon sun
3.jyglypuff Głównie przez charakter w anime taki mały skurczybyk który usypia i w mandze rysuje męskie genitalia
2.Infernape kozacki pokemon głównie go lubie z anime
1. Tapu Koko Strażnik Wyspy MeleMele pomaga ashowi w anime i ogólnie jest kozakiem
SIEMA Jestem człowiek elo

lukasz_to_ja  

Postprzez amon-re » 9 kwi 2018, o 12:42

mordeczki w kubeł. spamujecie temat

smyrajcie się na PW a nie tu
لَا إِلٰهَ إِلَّا ٱلله

amon-re  

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do HydePark