Mistrz Łapania Pokemonów

Postprzez prawczak » 24 wrz 2017, o 10:33

szyca napisał(a):
prawczak napisał(a):A jeżeli już to trzeba było zakończyć konkurs wczoraj ja już nie mam szans na 4 miejsce! Nie mówiąc o SZycy i Aura_Guardianie

Ja mam bana na swoim koncie.. Dla mnie to jest żałosne, kpina, poświęciłem swój czas aby jutro powtarzać to samo w wersji trudniejszej?

No to widzisz ja bym chciał tylko odzyskać rzeczy zadne przepraszam nie zrekompensuje straconych rzeczy i czasu... Ciekawe czy Admin w ogóle odpowie na to...

prawczak  

Postprzez pawko_demolka » 24 wrz 2017, o 10:34

Kurde wydałem 20kk na grę straciłem czas od 9 do 24 powinny być za to jakieś odszkodowania czy coś zwrócone pieniądze i rekompensata w postaci pd za starcony czas

pawko_demolka  

Postprzez bartek300 » 24 wrz 2017, o 10:35

prawczak napisał(a):
szyca napisał(a):
prawczak napisał(a):A jeżeli już to trzeba było zakończyć konkurs wczoraj ja już nie mam szans na 4 miejsce! Nie mówiąc o SZycy i Aura_Guardianie

Ja mam bana na swoim koncie.. Dla mnie to jest żałosne, kpina, poświęciłem swój czas aby jutro powtarzać to samo w wersji trudniejszej?

No to widzisz ja bym chciał tylko odzyskać rzeczy zadne przepraszam nie zrekompensuje straconych rzeczy i czasu... Ciekawe czy Admin w ogóle odpowie na to...

Też jestem graczem. Ja się nie zgadzam.Każdy gracz powinien być równo traktowany :? Kasę mogę z osiągnięć zrobić i się zwróci także drinki
Każdy ma jakiś cel w życiu tylko trzeba oto zawalczyć nie poddawać się

bartek300  

Postprzez szyca » 24 wrz 2017, o 10:48

prawczak napisał(a):
szyca napisał(a):

Raczej nie odpiszę, oleję temat rozda nagrody i pójdzie w zapomnienie. Ja nie odpuszczę, to co wczoraj ugrałem jest mi należne, albo przynajmniej oddanie rzeczy (drinków, sp balli, gdyż czasu niestety nie da się oddać/cofnąć).
~~
Obrazek
~~ On the Death Row booklet, we found your two prints
Your thumb and your index, the judge will love this ~~

szyca  

Postprzez prawczak » 24 wrz 2017, o 10:55

[/quote]Raczej nie odpiszę, oleję temat rozda nagrody i pójdzie w zapomnienie. Ja nie odpuszczę, to co wczoraj ugrałem jest mi należne, albo przynajmniej oddanie rzeczy (drinków, sp balli, gdyż czasu niestety nie da się oddać/cofnąć).[/quote]

Masz rację ja też chcę swoje rzeczy jak teraz sobie policzyłem z pokami i ze wszystkim to wydałem troche ponad 100kk, a co do Ciebie bartek300 to się nie zgadzam, bo Ty nie poswieciles tyle co np SZyca i Ci łatwo mówić...

prawczak  

Postprzez aura_guardian » 24 wrz 2017, o 11:24

Jedyne, co mogę dodać, to że się zawiodłem. Po raz pierwszy odkąd gram miałem okazję wziąć udział w tego typu przedsięwzięciu. Chciałem spróbować swoich sił i nawet nie celowałem w wygraną. Jednak kiedy szybko okazało się, że jeśli się przyłożę, to mam nawet szanse na podium, walczyłem, żeby złapać ile tylko mogę. Wiedziałem (jak wszyscy z resztą), że kolejnego dnia nie będzie tak łatwo i że wynik z dnia pierwszego będzie miał największe znaczenie, więc siedziałem ile tylko się dało. Doszło nawet do tego, że udało mi się wskoczyć na pierwsze miejsce.
Nie walczyłem dla $ czy TM'u, tylko dla siebie, bo podobało mi się to. A dziś dostaje informacje, że wczorajszego postępu jak gdyby po prostu nie było. Nie będę płakał o zwrot czegokolwiek, bo osobiście wolałbym, żeby turniej w jakiś sposób był kontynuowany z uwzględnieniem postępu z soboty, a nie rozpoczęty od nowa. Więcej $? Jakie to ma znaczenie w chwili obecnej? Bo wydaje mi się, że dla graczy mi podobnych z wczoraj żadne.
Obrazek

Jeśli też nie lubisz pisać wiadomości: ts3.nx-gaming.com

aura_guardian  

Postprzez aura_guardian » 24 wrz 2017, o 12:22

Może przynajmniej podział nagród pomiędzy dwa osobne dni, jak gdyby były to osobne turnieje? Chyba każdy z top 10 z wczoraj wie, gdzie się uplasował w tabeli, a rozdanie dodatkowej ilości niematerialnej waluty, czy przedmiotów w ramach rekompensaty chyba nie jest czymś złym w obecnej sytuacji.
Obrazek

Jeśli też nie lubisz pisać wiadomości: ts3.nx-gaming.com

aura_guardian  

Postprzez prawczak » 24 wrz 2017, o 13:28

aura_guardian napisał(a):Może przynajmniej podział nagród pomiędzy dwa osobne dni, jak gdyby były to osobne turnieje? Chyba każdy z top 10 z wczoraj wie, gdzie się uplasował w tabeli, a rozdanie dodatkowej ilości niematerialnej waluty, czy przedmiotów w ramach rekompensaty chyba nie jest czymś złym w obecnej sytuacji.

dobry pomysł jestem za

prawczak  

Postprzez marcinjsm » 24 wrz 2017, o 16:19

najlepiej oddac mu to co stracił albo jakąś część :D pozdrawiam [albo tą nagrode]

marcinjsm  

Postprzez impossible » 24 wrz 2017, o 16:20

miałem 3 MIEJSCE PRZEPADŁO 15K ZDRACIŁEM i pokeballe

impossible  

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Inne