Mistrz Łapania Pokemonów

Postprzez szyca » 24 wrz 2017, o 09:51

bartek300 napisał(a):Jeszcze raz napiszę
Problemy techniczne - Mistrz łapania pokemon24-09-2017 08:00
Niestety w wyniku problemów technicznych informacje o przebiegu pierwszego dnia konkursu Mistrz Łapania Pokemonów zostały utracone. Dlatego konkurs dzisiaj rozpoczął się od nowa i potrwa do północy. Przepraszamy bardzo za zaistniałą sytuację, zwłaszcza wszystkich z czołowych miejsc.
Postanowiliśmy również trochę zmienić nagrody, znacząco podnieśliśmy liczbę pokeDolarów za podium konkursy.

Jeszcze raz przepraszamy za utrudnienia.
Ekipa PokeWalki.pl

Przestań, nic tu nie wnosisz, admin napiszę przepraszam i to ma wystarczyć?
~~
Obrazek
~~ On the Death Row booklet, we found your two prints
Your thumb and your index, the judge will love this ~~

szyca  

Postprzez kazida » 24 wrz 2017, o 09:56

Zrobić konkurs mistrza łapania pokemonów, którego nie robiło się od roku czasu i tak go zrąbać? To chyba możliwe tylko tutaj.

Skoro przez "problemy techniczne" nie zostały zapisane wczorajsze wyniki to po jaka cholerę za przeproszeniem jest rozgrywanie dalej tego konkursu w dniu dzisiejszym? Ten konkurs powinien być przełożony co najwyżej na kolejny weekend, a wszyscy wczorajsi uczestnicy powinni zostać wynagrodzeni zwrotem energy drinków i pokeballi bo słowo "Przepraszam" im tego nie zwraca, tym bardziej poświęconego czasu aby znaleźć się w top 3. Ich wczorajsze zmaganie z łapaniem pokemonów zostało totalnie olane i nakazano im łapać dzisiaj od nowa, gdzie jest trudniejsza szansa na łapanie pokemonów, a być może już nie każdy z uczestników ma tyle samo czasu i środków na koncie do poświęcenia dla owego konkursu.
Naprawdę dobre zagranie.
Brawa dla admina.

Obrazek

jak dla mnie, to konkurs powinien zostać wstrzymany i przełożony na kolejny termin, nagroda także powinna być większa . Tyle z mojej strony na ten temat.

kazida  

Postprzez michalmxp2005 » 24 wrz 2017, o 09:57

bartek300 napisał(a):Jeszcze raz napiszę
Problemy techniczne - Mistrz łapania pokemon24-09-2017 08:00
Niestety w wyniku problemów technicznych informacje o przebiegu pierwszego dnia konkursu Mistrz Łapania Pokemonów zostały utracone. Dlatego konkurs dzisiaj rozpoczął się od nowa i potrwa do północy. Przepraszamy bardzo za zaistniałą sytuację, zwłaszcza wszystkich z czołowych miejsc.
Postanowiliśmy również trochę zmienić nagrody, znacząco podnieśliśmy liczbę pokeDolarów za podium konkursy.

Jeszcze raz przepraszamy za utrudnienia.
Ekipa PokeWalki.pl

Weź się już nie udzielaj jeżeli chcą walczyć o swoje to mogą i ty im w tym nie przeszkadzaj dobra !.

michalmxp2005  

Postprzez bartek300 » 24 wrz 2017, o 09:58

Nie zaśmiecać forum :?
Każdy ma jakiś cel w życiu tylko trzeba oto zawalczyć nie poddawać się

bartek300  

Postprzez bartek300 » 24 wrz 2017, o 10:01

kazida napisał(a):Zrobić konkurs mistrza łapania pokemonów, którego nie robiło się od roku czasu i tak go zrąbać? To chyba możliwe tylko tutaj.

Skoro przez "problemy techniczne" nie zostały zapisane wczorajsze wyniki to po jaka cholerę za przeproszeniem jest rozgrywanie dalej tego konkursu w dniu dzisiejszym? Ten konkurs powinien być przełożony co najwyżej na kolejny weekend, a wszyscy wczorajsi uczestnicy powinni zostać wynagrodzeni zwrotem energy drinków i pokeballi bo słowo "Przepraszam" im tego nie zwraca, tym bardziej poświęconego czasu aby znaleźć się w top 3. Ich wczorajsze zmaganie z łapaniem pokemonów zostało totalnie olane i nakazano im łapać dzisiaj od nowa, gdzie jest trudniejsza szansa na łapanie pokemonów, a być może już nie każdy z uczestników ma tyle samo czasu i środków na koncie do poświęcenia dla owego konkursu.
Naprawdę dobre zagranie.
Brawa dla admina.

Obrazek

jak dla mnie, to konkurs powinien zostać wstrzymany i przełożony na kolejny termin, nagroda także powinna być większa . Tyle z mojej strony na ten temat.

Wiesz ile będzie trzeba sprawdzić kto i ile wydał na drinki? Nie ma sensu tego przekładać.

bartek300  

Postprzez prawczak » 24 wrz 2017, o 10:04

Dla tego podium musiałem sprzedawać rzeczy taniej niż zawsze by mieć energy drinki sprzedałem 2 wartościowe pokemony na próżno widać totalne olanie uczestników, ale w zamian za problemy będą zwiększone nagrody ale chwila po co to? Skoro ja SZyca Domi123 i Aura_Guardian nie mamy już niczego razem z czasem...

prawczak  

Postprzez kazida » 24 wrz 2017, o 10:04

Bartek. Sensu, to nie mają twoje wypowiedzi. Nie ważne ile to zajmie czasu, powinno to zostać oddane. Skoro nie trzeba tego odkładać twoim zdaniem, to po co w ogóle robić coś co nie wychodzi?

kazida  

Postprzez bartek300 » 24 wrz 2017, o 10:09

kazida napisał(a):Bartek. Sensu, to nie mają twoje wypowiedzi. Nie ważne ile to zajmie czasu, powinno to zostać oddane. Skoro nie trzeba tego odkładać twoim zdaniem, to po co w ogóle robić coś co nie wychodzi?

1.Oddać napoje
2.Oddać kasę ( wątpię ze admin to odda )
3.Każdy popełnia błędy ( dlatego nagroda jest zwiększona )
4.To tyle z mojej strony

bartek300  

Postprzez prawczak » 24 wrz 2017, o 10:10

A jeżeli już to trzeba było zakończyć konkurs wczoraj ja już nie mam szans na 4 miejsce! Nie mówiąc o SZycy i Aura_Guardianie

prawczak  

Postprzez szyca » 24 wrz 2017, o 10:19

prawczak napisał(a):A jeżeli już to trzeba było zakończyć konkurs wczoraj ja już nie mam szans na 4 miejsce! Nie mówiąc o SZycy i Aura_Guardianie

Ja mam bana na swoim koncie.. Dla mnie to jest żałosne, kpina, poświęciłem swój czas aby jutro powtarzać to samo w wersji trudniejszej?
~~
Obrazek
~~ On the Death Row booklet, we found your two prints
Your thumb and your index, the judge will love this ~~

szyca  

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Inne