zmiany w turniejach

Postprzez ariuses » 5 cze 2017, o 23:42

Przed zmiana jeden pok mogl zdobyc w serii turniejow(60-75,75-90, 90-105) 15 medali teraz tylko 10, dlatego proponuje zwiekszenie liczby zdobytych medali przez jednego poka do 7

ariuses  

Postprzez kazida » 6 cze 2017, o 07:41

Absolutnie!!! 5 zdobytych medali na jeden turniej jest dość wystarczającą liczbą i nie ważne że jest teraz jeden turniej mniej. Jak dla mnie powinno to być zmniejszone nawet do 3 razy na podium na jeden turniej.

kazida  

Postprzez ariuses » 6 cze 2017, o 09:37

a moze jeden, co? natrzeskales medali jak bylo mozna ich zdobyc wiecej, a nowi niech nie maja szans sie do Ciebie w rankingu zblizyc.

ariuses  

Postprzez 1remii » 6 cze 2017, o 16:52

ariuses napisał(a):a moze jeden, co? natrzeskales medali jak bylo mozna ich zdobyc wiecej, a nowi niech nie maja szans sie do Ciebie w rankingu zblizyc.

Bo wszystkim zależy na rankingu turniejowym :D

1remii  

Postprzez kazida » 6 cze 2017, o 17:16

ariuses napisał(a):a moze jeden, co? natrzeskales medali jak bylo mozna ich zdobyc wiecej, a nowi niech nie maja szans sie do Ciebie w rankingu zblizyc.

Nie pruj się gościu bo ci żyłka pęknie. Przez 3 i pół roku naprawdę dużo ich nazbierałem, naprawdę dużo. Przyjmij sobie do wiadomości że nie zostanie zwiększona liczba miejsc na podium dla jednego pokemona aż do 7. To że jest teraz jeden turniej mniej nie oznacza, że się te medale będzie trudniej oraz dłużej zdobywać.

kazida  

Postprzez ariuses » 7 cze 2017, o 18:23

kazida napisał(a):

Nie pruj się gościu bo ci żyłka pęknie. Przez 3 i pół roku naprawdę dużo ich nazbierałem, naprawdę dużo. Przyjmij sobie do wiadomości że nie zostanie zwiększona liczba miejsc na podium dla jednego pokemona aż do 7. To że jest teraz jeden turniej mniej nie oznacza, że się te medale będzie trudniej oraz dłużej zdobywać.

Ja sie nie pruje, tylko inaczej do Twojej odpowiedzi nie dalo sie odnesc. Jak to nie bedzie trudniej? Nie dosc, ze trzeba wydac kupe kasy na zrobienie poka, zeby mial jakies szanse na zloto, a teraz mam jeszcze tych szans o 30% mniej, to jeszcze pasowaloby mu na start 105 lvl wbic, co zajmuje sporo czasu, jesli sie nie wspomaga dolarami i nie siedzi 24h na dobe przed kompem.

1remii napisał(a):

Bo wszystkim zależy na rankingu turniejowym :D

Na pewno nie wszystkim zalezy na rankingu turniejowym, ale znajda sie tacy jak ja, ktorzy wzieli sobie na cel pierwsze miejsce akurat w tym rankingi. Kazdy gra jak chce. Jedni chca sie piac w rankingach, inni daza do realizacji pokemonowego hasla:"zlap je wszystkie".

ariuses  

Powrót do Propozycje do gry