Mikołajki z Delibirdem

Postprzez misiek3000 » 1 lut 2018, o 21:01

Wiem, że mikołajki są za kilka dobrych miesięcy, ale pomysł im wcześniej, tym więcej czasu na przyotowanie. Mam pomysł, aby dodać na mikołajki - 6 grudnia możliwość złapania delibirda, szansa na spotkanie troszkę większa od sh, ale bez przesady. Co wy na to?
Pozamiatał

misiek3000  

Postprzez amon-re » 1 lut 2018, o 22:38

ja uważam, że...

( 1 ) Delibird powinien być np. czasowo 06.12. do 06.01. po tym czasie powinien znikać z naszego składu/rezerwy

ale wpis złapania powinien być.

Ewentualnie jako....

( 2 ) nagroda za świąteczne zadania.
لَا إِلٰهَ إِلَّا ٱلله

amon-re  

Postprzez jeremiash » 2 lut 2018, o 00:35

moim zdaniem powinien być do złapania całą zimę a jeśli by doszło do oddzielenia kanto od johto to za ileś tam złapanych gatunków w johto tak jak pokemony w innych regionach.
Obrazek
Wszystko płynie, wszystko płynie, wszystko płynie znów...

jeremiash  

Postprzez szyca » 2 lut 2018, o 02:24

misiek3000 napisał(a):Wiem, że mikołajki są za kilka dobrych miesięcy, ale pomysł im wcześniej, tym więcej czasu na przyotowanie. Mam pomysł, aby dodać na mikołajki - 6 grudnia możliwość złapania delibirda, szansa na spotkanie troszkę większa od sh, ale bez przesady. Co wy na to?

Nie mam sprzeciwień ku temu, tylko szansa powinna być jak podczas eventu dnia dziecka czy dnia kobiet - taka sama jak szansa spotkanie samiczki crawdaunta, brelooma, mawile itp.
~~
Obrazek
~~ On the Death Row booklet, we found your two prints
Your thumb and your index, the judge will love this ~~

szyca  

Powrót do Propozycje do gry