Historia sprzedazy

Postprzez virusek_mc » 9 sty 2017, o 22:14

Jestem na tak

virusek_mc  

Postprzez pokemonek » 9 sty 2017, o 22:19

ooooo coś dla mnie :D Totek by miał spokój hahaha , nom często mam problem na ile coś wycenić by nie było za dużo i nie za tanio ale i tak ludzie marudzą by kupowali za free potem nie doświadczeni się pozbywają po 250k TMów za które by dostali np 10kk...

pokemonek  

Postprzez szyca » 10 sty 2017, o 11:23

Jestem za :!:
~~
Obrazek
~~ On the Death Row booklet, we found your two prints
Your thumb and your index, the judge will love this ~~

szyca  

Postprzez vivatr1 » 12 sty 2017, o 18:38

2. Została opracowana tabela ze średnimi wartościami ataków TM na targu. Wielu graczy, zwłaszcza mniej doświadczonych, ma problem z odpowiednią wyceną ataku, który chcą sprzedać. Tabela ta ma pomóc w ustaleniu tej wartości. Średnia wartość można sprawdzić podczas wystawiania ataku na targu lub tutaj. Wartości te są jedynie poglądowe. Do powstania tej opcji w grze w dużej mierze przyczynili się gracze Kazida i Totodile, którzy opracowali wartości ataków TM.

Hmmm jako pomyslodawca tej zmiany ktora zostala wprowadzona dziekuje za to drogi panie administratorze, ze zostalem w tak cudowny sposob pominiety co do graczy ktorzy przyczynili sie do powstania tejze zmiany. No coz najwazniejsze ze owa zmiana zostala wprowadzona i gratki dla Kazidy i Totka za posuniecie tematu do przodu ;)

vivatr1  

Poprzednia strona

Powrót do Propozycje do gry