Moje konto o nazwie lordkruszwil4 zostało zbanowane a raczej odcięte od rzeczywistości (perm na czacie i perm na forum) co uniemożliwia mi rozwój bo np. nie mogę sprzedać drinków ani rozmawiać z innnymi graczami.
Administracja mówi, że "wypisywałem kompletne bzdury", ale spójrzmy np. na lore theprojecta:
"RoZdział 1 -Błędy dwa
Niestety ale znikąd pojawił się TheProjectEr
Huh ? Co to jest ? Nie to nie moŻe być . A jednak ? To c0ldz3r0. -powiedział TheProjectEr
TheProjectEr wziął całe swoje wyposażenie :
AK-47 Redline M4A1-S Decimator M4A4 Howl Glock-18 Candy Apple Desert Eagle BlaZe Five-Seven Monkey Business USP-S Kill Confirmed i AWP HyperBeast"
Widzimy tutaj jak autor fantazjuje, pisze, w mojej opinii, głupoty oraz jest niegramatyczny jak i nieortograficzny.
Jeśli jego lore to nie są "kompletne bzdury" to ja już nie wiem co jest, dlatego proszę administrację o zlitowaniem się nad moim kontem. Nie rozumiem dlaczego go dostałem. Przecież w Polsce panuje wolność wyznania i każdy może wierzyć w co chce. Jedni wierzą w Boga, Allaha, Wielkiego Latającego Potwora Spaghetti a ja wierzę w admina i mam prawo zgodnie z konstytucją nie ukrywać tego, dlatego czuję się na tej stronie prześladowany religijnie, tym bardziej, że nie zrobilem nic złego. Żadnego zamachu, żadnego ataku na jakąś klinikę, żadnego, broń adminie, obrażania administracji. Dlatego proszę administrację o litość lub choćby wyjaśnienie.
lordkruszwil4