przez karpik » 25 cze 2020, o 01:23
Nie wiem nawet jak się do tego zabrać, dostałem bana na czat na 3 dni za wysłanie krótkiego filmu w którym jest jednorazowe, czy dwu przekleństwo a film trwa ok 3 4 min OKEJ. Wbijam na inne konto by wyjaśnić zaistniałą sytuację, ledwo co skopiowałem i wysłałem powód i czas bana a tu to "Twoje konto zostało zbanowane za nieprzestrzeganie regulaminu. Dodatkowe informacje: Omijanie bana" mówię spoko xd w te konto, zająłem się sobą przez parę godzin i ok. 23 czy 00:00 znowu wchodzę na czat z innego konta popatrzeć trochę popisałem 4fun dla beczki pisząc o maskach dla mopsów czy innych bzdetach i tu znów ban. Mówię spoko idę na karpia poklikać a tu "Twoje konto zostało zbanowane za nieprzestrzeganie regulaminu. Dodatkowe informacje: Ciągłe omijanie bana, prowokacje( przedłużenie)" I w tym momencie coś się we mnie złamało. Przeczytałem cały regulamin gry i czatu i nigdzie nic nie pisze o żadnym "omijaniu bana" więc kara za te przewinienie nie powinna obowiązywać, więc wnioskuję o unbana i o uzupełnienie regulaminu gdyż jest niekompetentny i nie zawiera rzeczy za które dostaje się bany. Nawet po uzupełnieniu go nadal nie mogę mieć bana bo prawo wstecz nie działa. Pozdrawiam cieplutko karpik.