Błędy Ataków


Postprzez sauron88 » 1 sty 2017, o 23:39

Obrazek proszę o sprawdzenie i naprawienie takich błędów w atakach moich pokemonów z drużyny
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

sauron88  

Avatar użytkownika
 
Posty: 17
Dołączył(a): 12 lis 2013, o 14:39



Postprzez destruktorjr » 2 sty 2017, o 02:27

Gdzie wystąpił błąd, poniewaz nie zauważyłem

destruktorjr  

 
Posty: 8
Dołączył(a): 27 mar 2016, o 19:24



Postprzez sauron88 » 2 sty 2017, o 21:04

runda 3 iron fist użył heal pulse jednak nie trafia przeciwnika

runda 4 iron fist użył quick guard shiny aggron uniknoł ciosu

na screenie to widac
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

sauron88  

Avatar użytkownika
 
Posty: 17
Dołączył(a): 12 lis 2013, o 14:39



Postprzez kazida » 2 sty 2017, o 21:53

to nie jest żaden błąd
ObrazekObrazek

kazida  

Avatar użytkownika
 
Posty: 42
Dołączył(a): 14 sty 2014, o 11:22



Postprzez sauron88 » 3 sty 2017, o 15:37

nie ? w takim razie co to jest ?
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

sauron88  

Avatar użytkownika
 
Posty: 17
Dołączył(a): 12 lis 2013, o 14:39



Postprzez kazida » 3 sty 2017, o 18:38

twój lucario zwyczajnie ma zeza
ObrazekObrazek

kazida  

Avatar użytkownika
 
Posty: 42
Dołączył(a): 14 sty 2014, o 11:22



Postprzez sauron88 » 6 sty 2017, o 21:18

zeza to masz ty dzieciaku bo chyba nie widzisz i nie rozumiesz tego co jest na screenie
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

sauron88  

Avatar użytkownika
 
Posty: 17
Dołączył(a): 12 lis 2013, o 14:39



Postprzez kazida » 7 sty 2017, o 06:43

A ja ci po raz kolejny powtarzam "dzieciaczku" że to nie jest żaden błąd. To że lucario użył ataki nie oddziaływające na przeciwnika, nie znaczy to że za każdym razem się uleczy czy też zwiększy swojego defa. Przy każdym ataku prócz mocy masz także "celność" Niezależnie od tego czy atak ma skutek na przeciwnika czy też nie, może nim nie trafić.
ObrazekObrazek

kazida  

Avatar użytkownika
 
Posty: 42
Dołączył(a): 14 sty 2014, o 11:22



Postprzez admin » 12 sty 2017, o 14:48

Kazida idealnie wytłumaczył zaistniałą sytuację. Temat zamykam.

admin  

Site Admin
 
Posty: 123
Dołączył(a): 31 maja 2013, o 13:19



Powrót do Błędy w grze

cron